Jedna od dama sa estrade koja iza sebe nema skandale ni intrige je Dragana Mirković, koju mnogi smatraju i jednom od diva narodne muzike.

Jedno od najvećih imena regionalne glazbe je Dragana Mirković, koja ne samo da je producirala hitove s vrhova top lista, već je stekla i pozamašno bogatstvo. Njezino se ime često pojavljuje na ljestvici najutjecajnijih ljudi u svijetu. Ali što ona točno posjeduje?

Brojne su međunarodne stranice koje procjenjuju imovinu poznatih pojedinaca, a bogatstvo upravo ove pjevačice ih jako zanima. Nakon ispitivanja njezinih profesionalnih nastojanja i raspoloživih resursa, postaje očito da je njezino bogatstvo rezultat njezine mogućnosti zarađivati ​​milijune i milijune dolara.

Započevši svoju glazbenu karijeru 1980-ih, Dragana je do 2017. uspješno producirala 21 album. Osim toga, svoje prihode nadopunjuje profesionalnim pjevanjem.

Tek nedavno, otprilike prije godinu-dvije, javnost je konačno dobila odgovor na upit o identitetu sestre Dragane Mirković.

Tvrdi se da Lepa Dušica nevjerojatno liči na pjevačicu i da je zaposlena u produkciji na DM televiziji. Nadalje, smatra se neizostavnim članom tvrtke, koja je bila desna ruka i vlasnicima, Toniju Bjeliću i njegovoj supruzi, inače njezinoj sestri.

Kao aktivna sudionica u administraciji programa, ona obavlja niz zadataka, uključujući nadgledanje osoblja i brigu o svim stvarima koje istaknuti par ne može riješiti u svojoj odsutnosti.

Dragana izražava zahvalnost svojoj sestri što je preuzela značajnu odgovornost. Otvoreno priznaje da joj je sestra jedina osoba od povjerenja s kojom dijeli svoje najdublje tajne. Osim toga, iznimno je cijene njezina djeca Manuela i Marko.

Obožavatelji pop umjetnice vjerovali su da u potpunosti razumiju njezino podrijetlo sve dok ih ona nije šokirala neočekivanim otkrićem. Na fotografiji koju je objavila na internetu slikala se uz Aleksandra Njegovana, vaterpolista poznatog po dobrotvornom radu, te ga je identificirala kao svog mlađeg brata.

U opisu fotografije sa sportašicom Draganom, s kojom se i ranije slikala, zahvalila se mlađem bratu Aleksandru Njegovanu na fantastičnom poklonu.

Pjevačica i njen suprug su se više puta bavili humanitarnim akcijama, a među njima je i Aleksandrov angažman u zapaženom projektu Srbi za Srbe. Ovaj konkretan projekt ima značajno značenje iz raznih razloga.

Iako nema definitivnog dokaza koji povezuje Njegovana s glazbenikom, nagađa se da je poruka iza poruke bila potaknuti vaterpolista da prizna i javno uzvrati duboku privrženost i povezanost koju gaji prema njemu.

U 2019. godini Aleksandar i njegova partnerica Svetlana napravili su značajan pomak stavši na “ludi kamen”. Ambijent za ovu priliku osmislila je Aleksandra Prijović.

Na proslavi je uz Aleksandru nastupio i Dejan Matić. Nadalje, svadbena torta, koja je bila golemih dimenzija, izazvala je značajnu pozornost.