Mario, sin Marije Šerifović, stupio je juče, na dan Svetog Vasilija Ostroškog, u svet pravoslavne vere, krštenjem u Hramu Svetog Velikomučenika Dimitrija u Beogradu. Ovaj značajan čin proslavili su samo najbliži članovi porodice i nekoliko prijatelja, koji su se okupili kako bi obeležili ovaj poseban dan za Mariju i njenog sina.

Iako je prvobitno razmišljala da sačeka da Mario odraste i sam odluči o svojoj veroispovesti, Marija je promenila mišljenje. “Krstićemo ga brzo, nadam se. Samo treba da nađemo pravo vreme kada će svi biti tu. Odgajana sam u duhu pravoslavlja”, rekla je nedavno pevačica.

Iako je krštenje obavljeno diskretno, Marija je svojim pratiocima na Instagramu podelila fotografiju ovog svečanog trenutka. “Juče smo proslavili Vasilija Ostroškog, moj prvi američki Dan majki, ali i krštenje mog malog plavookog mekanog pamuk princa. Neka te Bog i Sveti Vasilije čuvaju od svakog zla, a ja od tuge i ljudi”, napisala je Marija uz fotografiju.

Mnogi su se pitali na koga Mario liči, s obzirom na to da do sada nije pokazivala njegovo lice. Međutim, opis plavih očiju i svetle kose jasno ukazuje da mališan ne deli fizičke sličnosti sa majkom. “Još je jako mali da bih mogla da procenim na koga liči. Ima vremena za to”, rekla je Marija ranije.

BONUS TEKST

U svakodnevnom životu suočavamo se sa izazovima i donošenjem odluka. Ponekad nam je potrebno smernice kako bismo se lakše nosili sa tim situacijama. Evo nekoliko savjeta koji mogu pomoći u različitim aspektima života:

  1. Budite svoji: Nemojte se pretvarati da budete neko drugi da biste se svideli drugima. Autentičnost je ključna za izgradnju zdravih odnosa i ličnog zadovoljstva.
  2. Postavite ciljeve: Definisanje jasnih ciljeva pomaže vam da usmerite svoje napore i ostvarite ono što želite u životu. Bilo da su ti ciljevi vezani za karijeru, obrazovanje, porodicu ili lični razvoj, važno je imati viziju i raditi ka njoj.
  3. Negujte odnose: Odnosi sa porodicom, prijateljima i partnerom su od vitalnog značaja za emocionalno blagostanje. Investirajte vreme i energiju u održavanje tih veza, pružajući podršku i pokazujući ljubav.
  4. Budite otvoreni za učenje: Nikada niste prestari da biste naučili nešto novo. Nastavite da razvijate svoje veštine, istražujte nove teme i budite otvoreni za nove ideje. Ovo vam ne samo što pomaže da budete konkurentniji, već i da ostanete mentalno osveženi i motivisani.
  5. Brinite o sebi: Zdravlje, kako fizičko tako i mentalno, treba da vam bude prioritet. Redovno vežbanje, zdrava ishrana, dovoljno sna i praktikovanje tehnika za upravljanje stresom mogu značajno poboljšati vaš kvalitet života.
  6. Prihvatite promene: Promene su neizbežne u životu. Umesto da se protivite promenama, prihvatite ih kao priliku za rast i razvoj. Fleksibilnost i prilagodljivost su ključne osobine za uspešno suočavanje sa promenama.
  7. Budite zahvalni: Naučite da cenite male stvari u životu i izražavajte zahvalnost svakodnevno. Fokusiranje na pozitivne aspekte života može vam pomoći da se osećate srećnije i ispunjenije.
  8. Pronađite ravnotežu: Balansiranje između posla, porodice, društvenog života i vremena za sebe može biti izazovno, ali je od suštinskog značaja za održavanje blagostanja. Naučite da postavite granice i prioritizujete svoje obaveze kako biste održali ravnotežu u životu.

Saveti poput ovih mogu vam pomoći da izgradite zadovoljavajući i ispunjavajući život, ali je važno da prilagodite savete svojim jedinstvenim potrebama i okolnostima.