Uz podršku vjernih obožavatelja, Dragana Mirković pokrenula je inicijativu za razvod braka i tu odluku otvoreno podijelila s njima. Ogranak je službeno zatvoren! Toni je potpuno izbrisan iz naklonosti Dragane Mirković, a tu prazninu uskočila je nova osoba. Tko je zauzeo Tonijevo mjesto u Draganinom srcu pogledajte na fotografiji.

  •  Razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića, austrijskog biznismena, ostavio je sve u uvjerenju da ona nikada neće moći nastaviti dalje. Za one koji je ne poznaju pobliže i oslanjaju se na puka nagađanja, smatralo se da je rastanak od njezinog životnog partnera, s kojim je dijelila 24 godine i s kojom je rodila dvoje djece, Marka i Manuelu, bio izuzetno izazovno iskušenje.

Emocionalni intenzitet koncerta izmamio je suze na pozornicu, usporedivši ih s tugom propalog braka. Tonijev povratak u dvorac nakon tri godine potaknuo je znatiželju što je rekao Dragani, no kako se o tome oglasio samo službenim priopćenjem, ostaje nejasnoća oko eventualnih optužbi. Pristup Dragane Mirković razvodu je nedvojbeno ozbiljan, a novinski napisi na tu temu nedvojbeno joj predstavljaju veliku poteškoću.

  • No, s obzirom na to da ona i Toni već tri godine žive razdvojeno, može se reći da se u aktualnoj javnoj raspravi samo preispituju i preispituju davno riješena pitanja. Kroz stalne humanitarne koncerte snagu i vitalnost crpi iz neizmjerne podrške svojih obožavatelja koji je na Instagramu neprestano obasipaju pažnjom i iskrenim riječima. Danas je ljubazno podijelila srdačnu poruku obožavatelja koja ju je nedvojbeno duboko dirnula, a uvjereni smo da je odjeknula kod svih koji su je imali priliku pročitati. Nevjerojatno je koliko pažnje pridajemo svakom aspektu našeg života.

Čak je i Dragana, uz svoje obaveze u koreografiji, izgledu, pjesmi, nastupu, financijama i obavezama, ipak našla vremena da prioritet stavi na ono što je srce i ono što u njemu zauzima posebno mjesto. Instagram/dragana_mirkovic Uz tisuću drugih srca, digla je svoj glas do nebesa, pjevajući u čast voljenih umjetnika Glogovca, Gage i Milene, Džeja, Tozovca, Sinana, Mihe i Ksenije Pajčin, ali i Mande. Srce Beograda kuca dušom kazališta, umjetnosti, narodnih svirača i popularnih pjevača, isprepletenih u kolektivnom otkucaju srca koje tuguje za tisućama od kojih se nismo mogli oprostiti.

  • Samo onaj ko ove ljude istinski nosi u srcu može napraviti ovakav spomenik, koji će na jednom mestu, u srcu Dragane Mirković, obuhvatiti suštinu i značaj svih ovih izuzetnih ličnosti. Ovaj iskreni osjećaj izrazio je odani obožavatelj, koji je svoju fotografiju popratio riječju “Grande” na dnu. Sve detalje vezane uz svoju mladost i glazbeno podrijetlo pop zvijezda otvoreno je podijelila na svom Instagram profilu.

Rođena 18. siječnja 1968. u Požarevcu, Dragana Mirković odrasla je u Kasidolu, ljupkom gradiću u blizini Požarevca, u šesteročlanoj obitelji. Svoju ranu izloženost glazbi može zahvaliti djetinjstvu i djedu Dragutinu koji je svirao harmoniku i usadio joj duboku strast prema glazbi. Svoju glazbenu sklonost pokazala je još u djetinjstvu, a svoju prvu pjesmu Devojka sokolu zulum čila Dragana je naučila sa samo pet godina.

  • Nakon što je pokazala svoj talent na lokalnim natjecanjima, brzo je zapela za oko pojedincima u glazbenoj industriji. Renomirana diskografska kuća Diskos primijetila je njezin potencijal na jednom od takvih natjecanja i ponudila joj snimanje ploče. U suradnji s Novicom Uroševićem, njezin prvi album objavljen je u travnju 1984. i postigao je izuzetan komercijalni uspjeh, prodan u impresivnih 160.000 primjeraka.