Sinoć je pozornicu popunjene Štark Arene obasjao renomirani nadimak jedne od naših omiljenih glazbenih ikona Dragane Mirković. Od trenutka kada je izgovorila prvu rečenicu svoje pjesme, zapalila je atmosferu i bez muke zavladala pola pozornice. Ovi izvanredni detalji daju uvid u iznimnu osobu koju Dragana utjelovljuje.

Suprotno uobičajenom, nikada se nije hvalila pozamašnom svotom koja se nalazi na njezinom bankovnom računu, niti se razmetala svojim velikim imetkom. Umjesto toga, dosljedno pruža ruku pomoći drugima, zadržavajući svoje iskreno i veselo ponašanje unatoč golemoj popularnosti. Iako je često viđena u prisustvu holivudske elite, povjerila je da svoje pravo zadovoljstvo nalazi u svom skromnom selu. Bogatstvo koje posjeduje Dragana tema je interesa raznih svjetskih portala koji procjenjuju bogatstva poznatih pojedinaca. Proučavajući njezine radnje i posjede, može se utvrditi izvor njezinog golemog bogatstva, koje se mjeri milijunima i milijunima dolara. Osim pjevačkom karijerom, Dragana, koja je svoj put započela osamdesetih godina prošlog stoljeća, a do 2017. već je objavila zapažen 21 album, prihode ostvaruje i od svog primarnog zanimanja.

Unatoč utjecaju interneta i YouTubea na prodaju CD-a, i dalje postoji znatan dio Draganine baze obožavatelja koji svoje omiljene pjesme nastavljaju nabavljati tradicionalnim sredstvima kupnjom fizičkih diskova. Dragana je ostvarila značajnu prisutnost na YouTubeu, najkorištenijoj platformi na internetu. Njezin je kanal prikupio značajan broj pratitelja, premašivši granicu od 100.000 pratitelja i nastavivši rasti dalje. Osim troškova internetskih usluga, fanovi imaju privilegiju pristupa njezinoj glazbi bez ikakve naknade. Iz njezinog službenog kanala vidljivo je da njezini glazbeni spotovi i snimke koncerata osvajaju reklamne kuće, što joj donosi značajnu zaradu. Zajednički poslovni pothvati nje i supruga Tonija Bjelića ostvaruju znatno veće prihode. Glavni među njima je komercijalni TV kanal “DM SAT”, koji je pod vodstvom renomirane pjevačice.

Dragana i Toni su 2005. godine osnovali kabelsku i satelitsku televiziju u Požarevcu, čime je ona postala jedan od najgledanijih kanala u visoko konkurentnom okruženju komercijalnih televizijskih postaja. Uz više od 13 godina uspješnog poslovanja, “DM SAT” značajan dio svoje slave duguje Draganinoj nespornoj popularnosti. Ovu informaciju prenosi Alo. Na temelju najnovije procjene web stranice “Net Worth Celebrities”, Draganino se bogatstvo procjenjuje na nevjerojatnih 100 milijuna dolara, što se prvenstveno pripisuje njezinom vlasništvu nad salonom za prodaju automobila visoke klase. Mnoge njene kolege iz estrade postale su vjerne mušterije, a među njima i Lepa Brena i Slobodan Živojinović koji su prije nekoliko godina kupili luksuzno vozilo vrijedno 150.000 eura.

Antonije Bjelić, porijeklom iz Austrije, danas živi u Beču sa suprugom Draganom i djecom. Njegovi profesionalni napori prvenstveno se vrte oko automobilske industrije, gdje nadzire autosalon poznat kao Majbah. Osim toga, Antonije je uključen u građevinski sektor i ima vlasništvo nad raznim građevinskim tvrtkama. Naime, povezuje ga se i s televizijom DM Sat. 28. rujna 1999. Toni i Dragana izmijenili su zavjete i krenuli na bračni put. Njihova obitelj sada uključuje starijeg sina po imenu Marko i kćer po imenu Manuela. Prije nekoliko godina Toni je kupio dvorac Ebenfurt u Beču, drevnu građevinu koja datira iz 12. stoljeća. Prepoznajući njezin značaj, uložio je značajna sredstva u njegovu obnovu, s obzirom na golemu površinu od 12.000 četvornih metara i četiri impresivna tornja. Prije početka obnove, Toni je osigurao očuvanje njegove povijesne vrijednosti potpisivanjem ugovora koji ga je zaštitio od bilo kakve moguće štete ili kompromitacije.