Marko Đoković, mlađi brat Novaka Đokovića, nije poznat u javnosti u usporedbi sa svojom braćom i sestrama i čini se da je brat koji najviše cijeni privatnost, zajedno s još dvoje braće i sestara. U blistavom gradu Marbelli, daleko od rodne Srbije, izgradio je život za sebe, radeći u teniskoj akademiji i usput otkrivajući ljubav.

U rasponu od sedam godina gajio je duboku ljubav prema Letisiji Tesari, modnoj dizajnerici koju je često pratio u Beogradu. Kad si ti Marko u pitanju, ostajem bez riječi. Nema jasnog početka ni kraja mojim osjećajima prema tebi. Oni nadilaze svaki verbalni izraz, ostavljajući me nesposobnim da u potpunosti uhvatim dubinu emocija koje doživljavam kad smo zajedno. Stalna je borba da shvatimo i artikuliramo ovu neopisivu povezanost koju dijelimo. Svaki pokušaj da razriješim enigmu svojih osjećaja prema tebi opet me ostavlja nesigurnim odakle uopće početi.

Svakog jutra, moja ljubav prema tebi počinje iznova, kao da je to svitanje potpuno novog i neobjašnjivog osjećaja. U početnim fazama mogao bih izraziti svoje obožavanje prema tebi, kako je jednom rječito napisala brazilska ljepotica. Prema riječima njegovog oca Srđana, Markov odlazak iz Srbije bio je motiviran nezadovoljstvom što ga stalno uspoređuju s Novakom, a ni ljubav ga nije mogla vezati za domovinu. Još 2011. godine Marko se našao u ljubavnoj vezi s glumicom Draganom Mićalović, a njihova ljubav trajala je nekoliko mjeseci. “U društvu smo već nekoliko mjeseci. Naš odnos nam donosi radost i zadovoljstvo i to je sve. Nemam više primjedbi”, izjavila je Dragana potvrdivši svoju povezanost s Đokovićem zajedničkim nastupima na raznim javnim skupovima.

Razlog njihovog prekida bila je stalna razdvojenost uzrokovana Markovim aktivnim bavljenjem tenisom, što je iziskivalo česta putovanja, dok Dragana zbog poslovnih obveza nije mogla napustiti Beograd. Potvrdivši prekid veze s Markom Đokovićem, sjajna glumica izrazila je zadovoljstvo i sreću iako je sama. Istaknula je kako se ne osjeća razočarano niti očajava, već da uživa u životu i voli vrijeme provedeno s prijateljima. I nakon raskida veze Dragana i Novak uspjeli su održati prijateljsku vezu, a Dragana je čak iskoristila priliku da putem Instagram objave čestita Novaku na osvojenoj tituli.

Jedna od najpoznatijih glumica u Srbiji je Sloboda Mićalović, koja je rođena 21. kolovoza 1984. godine u Leskovcu. Sloboda, srednje dijete svojih roditelja Milice i Dragana, zauzima posebno mjesto u svojoj obitelji. Milica radi kao frizerka, a Dragan je glumac Narodnog pozorišta u Leskovcu. Slobodina sestra Dragana Mićalović također je glumica, a druga sestra Mirjana uspjela je kao voditeljica. Sloboda je udata za poznatog glumca Vojina Ćetkovića. Zanimljivo, jedinstveno ime dala joj je otac koji je tumačio lik u monodrami posvećenoj herojskom liku Ive Lole Ribara.

U predstavi se Ivina zaručnica zvala Sloboda. U početku je glumica više voljela da je zovu Boba, ali nakon što je pročitala pismo koje je junak napisao nekome s njezinom imenjakinjom Slobodom, odmah se zaljubila u svoje ime. Kada je Sloboda imala samo sedam godina, imala je priliku upoznati Branka Kockicu, omiljenog voditelja njenih omiljenih emisija. Kao i svako dijete, bila je apsolutno zaljubljena u njega. Igrom sreće, Sloboda, koja je još kao mlada imala strast prema novinarstvu, predstavila se kao nadobudna novinarka te čak uspjela napraviti intervju s jednim od glumaca. Glumac je bio toliko impresioniran njome da ju je obasuo pohvalama.

Razlog njihovog prekida bila je stalna razdvojenost koju su proživljavali, budući da je Markovo aktivno bavljenje tenisom zahtijevalo česta putovanja, dok je Dragana zbog posla bila vezana za Beograd. Potvrđujući prekid veze s Markom Đokovićem, zgodna glumica izrazila je zadovoljstvo i sreću u samoći. Istaknula je kako ne osjeća razočaranje niti očaj, već pronalazi radost u životu i voli trenutke provedene s prijateljima. I nakon razlaza uspjeli su održati srdačan odnos, a Dragana je čak iskoristila priliku da putem Instagram objave čestita Novaku na osvojenoj tituli.