Svetlana Ceca Ražnatović, majstorica u skrivanju svog emotivnog života od znatiželjnih očiju, zbog svojih ljubavnih poduhvata stalno je u centru pažnje javnosti. Njeni ljubavni izbori nerijetko dominiraju naslovnicama domaćih medija. Nedavno je Ceca na listu bivših partnera dodala još jednu istaknutu osobu. Uzmimo trenutak da se prisjetimo onih koji su nekoć bili upleteni u njezin ljubavni život i doživjeli slomljeno srce od njezine ruke.

Iako je njihova ljubavna veza odavno prekinuta, bivši partner Cece Ražnatović i dalje je poznat po tom aspektu njihove povijesti.Točnije, njihova je veza trajala tijekom druge polovice 2009., otprilike šest mjeseci prije nego što su javno objavili službeni završetak početkom 2010. Točnije, njihova je veza trajala tijekom druge polovice 2009., otprilike šest mjeseci prije nego što su javno objavili službeni završetak početkom 2010. Unatoč gubitku supruga, Cecina prva javna romansa otkako je postala udovica ostaje u lijepom sjećanju jer joj je omogućila da zadrži pozitivan i prijateljski odnos.

Naša veza je prekinuta jer su nam karakteri bili nespojivi, ali uspjeli smo se razići prijateljski i bez negativnosti. Naš prekid je bio kao i kod svakog drugog para, tako da u tome nema ničeg neobičnog. Ceca je nakon razlaza izrazila namjeru da s Vladimirom ostane prijateljska i da gaji samo pozitivna sjećanja na zajedničko vrijeme, jer nije bilo negativnih iskustava. Nasuprot tome, manekenka je istaknula Cecinu sklonost kućnom životu, dok je on sam pustolovniji. Nakon njihovog prekida, Cecin bivši dečko je nastavio dalje i trenutno je u privrženoj vezi. U karijeri uspješnog poslovnog čovjeka napreduje, zadržava atraktivan izgled, a česta je i na putovanjima, što dokazuje i njegova aktivna prisutnost na Instagramu.

U dobi od 47 godina nalazi se samo četiri godine mlađim od svoje bivše partnerice, no ipak se ponosi svojom sposobnošću da se natječe sa znatno mlađim osobama kada je u pitanju fizička spremnost. U ranoj fazi svog profesionalnog puta Ceca je bila u ljubavnoj vezi s Vladanom Lukićem, bivšim nogometašem i predsjednikom Crvene zvezde. Iako je Lukić bio prvi Cecin partner u javnosti, njihova veza je kratko trajala. Lukić se prisjetio njihovog susreta kada je on imao 18, a ona 15 godina, opisavši njihovu vezu kao “dječju igru”. Prema prethodnim medijskim pisanjima, Ceca je za vrijeme svog boravka u Švicarskoj s 20 godina započela strastvenu ljubavnu vezu s Harisom Samardžićem, estradnim voditeljem i nogometašem.

Doznajemo da je s njim bila u trogodišnjoj vezi, ali je njihova ljubavna priča naišla na negodovanje javnosti zbog nacionalističkih raspoloženja. U iznenađujućem obratu događaja, on je na nju svalio krivnju za njezino konačno interniranje u logor. U red bivših Cecinih romantičnih partnera nedavno se upisao i Bogdan Srejović. U početku su svoju vezu namjeravali držati u tajnosti, no nakon nekoliko mjeseci vijest o njihovoj vezi dospjela je u javnost. Nažalost, i njihovoj ljubavnoj priči došao je kraj. Vjerojatno je pritisak javnosti odigrao ulogu u njihovom prekidu, iako su možda postojali i drugi čimbenici, poput razlike u godinama ili neslaganja.

Ceca, poznata i kao Svetlana Ražnatović, svojim je glazbenim putem krenula u ranim godinama. Njen debitantski nastup dogodio se sa samo devet godina, a upravo je na obiteljskom odmoru na crnogorskom primorju s trinaest godina njen izniman talent zaokupio pažnju renomiranog harmonikaša Mirka Kodića. Odigrao je ključnu ulogu u njezinoj pomoći u produkciji njezina debitantskog albuma. Godine 1988. njezin prvi album “Cvetak zanovetak” odmah je dočekan s odobravanjem, označivši značajnu prekretnicu na njezinom glazbenom putu. Naslovna pjesma ovog albuma izazvala je pažnju na Festivalu narodne muzike Ilidža, gdje je dobila pohvale publike i žirija. Izdan pod etiketom PGP RTB, ovaj je album odigrao ključnu ulogu u oblikovanju njezine karijere.

Godine 1989. Ceca izdaje svoj drugi album pod nazivom “Ludo srce” koji postiže izuzetan uspjeh. Publika se vrlo brzo zaljubila u hitove kao što su “Budi dečko moj”, “Lepotan” i “Zabranit ću srcu da te voli”. Nakon tog trijumfa, 1990. izlazi njezin treći album “Pustite me da ga vidim”, čime je dodatno učvrstio svoj status istaknute osobe u žanru turbo-folka. Pjesme poput “Cipelice”, “Drugarice, prokletnice” i naslovne pjesme nastavile su njezin niz trijumfa.