U mirnom stanu Radoša Bajića Bajić uživaju svi članovi njegove porodice. Naime , Radoša je multitalentovana ličnost, koja je ostvarila veliki uspjeh u karijeri glumca, scenariste i reditelja, stekavši na tom putu brojna priznanja. Njegov najnoviji film, Heroes of Haliard, nedavno je debitovao.

 

 

Gledajući u budućnost, željan je da nastavi svoj izuzetan rad. Uprkos svojim profesionalnim dostignućima, Bajić na prvom mestu stavlja svoju porodicu, a njihov blažen život u kući često se dokumentuje na društvenim mrežama. Iako ga neki smatraju najbogatijim glumcem, Bajićevo bogatstvo ne mjeri se materijalnim imetkom. Umjesto toga, njegova najznačajnija prednost je mogućnost da živi pod jednim krovom sa svom djecom. Smešten u mirnom delu Beograda, Bajićeva rezidencija je trospratnica koja vrvi od sreće i veselja. Njegova supruga Milena, ćerka Jelena, sin Nedeljko i njegov partner, kao i njegovi voljeni unuci – Sofija, Lenka, Aleksandar i Filip – svi zajedno žive pod jednim krovom. Živa atmosfera ovog kraja umnogome duguje porodičnim psima koji se svakodnevno mogu vidjeti kako se igraju u prostranom dvorištu. Mještani koji žive u blizini porodice Bajić svjedoče o Radoševoj izuzetnoj toplini i ljubaznosti, koji su često hvaljeni zbog svoje ljubaznosti i ljubaznosti. Oni primjećuju da glumac oličava isto ljubazno i ​​pristupačno držanje kao i njegova TV ličnost, uvijek radostan i druželjubiv.

 

 

 

Dok Radoš dobija priznanja za svoj rad, on svoju suprugu Milenu dosledno priznaje kao kamen temeljac njihove porodice i doma. Uprkos značajnim preprekama zbog bolesti člana porodice, Radoš je ostao nepokolebljiv i posvećen pružanju podrške svojim najmilijima kroz tegobe. Njegova nepokolebljiva vjera dala mu je snagu da istraje u ovim izazovima. Kao rezultat zajedničkog iskustva, porodica Bajić postala je još bliža i otpornija. Žarko Laušević i drugi talentovani glumci igraju se u najnovijem Radoševom filmu “Heroji Haliarda” koji se trenutno prikazuje u bioskopima.