Pre dva dana, u krugu porodice i najbližih prijatelja, Sergej Trifunović stupio je u brak sa prelepom plavušom, Isidorom Miljanović. Ovim povodom, Sergej je na svom Instagram profilu podelio fotografiju sa crkvenog venčanja, u kojoj je sa ljubavlju držao ruku na srcu dok je Isidora, zatvorenih očiju, uživala u trenutku. Uz sliku, ponosno je napisao: “Trenutak sa mojom kraljicom”.

  • Ovo venčanje nije bilo samo formalnost – bila je to izraz ljubavi koja je očarala mnoge. Već nekoliko nedelja unazad, komentari na račun Sergejevog izgleda obiluju pohvalama, a mnogi primećuju da nikada nije izgledao bolje. Odluka da se venčaju u tajnosti na Topčidercu dodatno je naglasila intimnost ovog posebnog događaja.

Nakon ceremonije, Isidora se obratila na društvenim mrežama, deleći sliku na kojoj su zajedno, zagrljeni. Iako njihova lica nisu vidljiva, moglo se osetiti sreću i radost koja ih obasjava. Sergej Trifunović trudi se da privatni život zadrži daleko od očiju javnosti, a za njegovu izabranicu, Isidoru, malo se zna. Međutim, nedavno ju je zaprosio za njen 28. rođendan, što je izazvalo veliku pažnju na društvenim mrežama, gde neretko dele zajedničke trenutke i fotografije.

  • Isidorin profil na Instagramu otkriva da se bavi produkcijom, dok je popularna među svojih 12.000 pratilaca. Njeni postovi otkrivaju da voli prirodu, putovanja i modu, čineći je inspirativnom figurom na društvenim mrežama.

Đeđa, supruga Andrije Miloševića, takođe je komentarisala ovu sliku, ističući lepotu glumca i bombastični izgled Isidore. Oduševljenje komplimentima samo je potvrdilo utisak da je ovaj par zaista sjajan spoj.

Sergej Trifunović je rođen 2. septembra 1972. godine u Mostaru, u tadašnjoj Socijalističkoj Federativnoj Republici Jugoslaviji. Njegova porodica kasnije se preselila u Beograd, gde je Sergej proveo veći deo svog detinjstva i odrastanja. Gluma je ušla u njegov život veoma rano. Još kao dečak, Sergej je pokazivao interesovanje za scenske umetnosti. Njegova strast prema glumi i pozorištu postala je sve izraženija tokom školovanja. Nakon završetka srednje škole, upisao je Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu, gde je stekao formalno obrazovanje u oblasti glume.

  • Sergejeva karijera počela je da se razvija tokom 90-ih godina. U to vreme, aktivno je nastupao u pozorištima širom Srbije, gradeći reputaciju kao talentovan i svestran glumac. Njegovi scenski nastupi brzo su privukli pažnju publike i kritike, pružajući mu priliku da se afirmiše kao jedan od istaknutih glumačkih talenata svoje generacije. Međutim, prava slava došla je sa pojavljivanjem u filmovima i televizijskim serijama. Sergej je brzo postao prepoznatljivo lice na malim i velikim ekranima. Njegova upečatljiva pojava, izražajnost i dubina interpretacije doprineli su širokoj popularnosti njegovih uloga.

Jedna od najzapaženijih uloga u njegovoj karijeri bila je u filmu “Mi nismo anđeli” (1992), gde je tumačio lik Đoleta. Ovaj film postao je kultni klasik domaće kinematografije, a Sergej je dobio mnoge pohvale za svoj autentičan i emotivan prikaz lika. Nakon toga, usledile su brojne zapažene uloge u filmovima kao što su “Rane” (1998), “Munje!” (2001), “Mali svet” (2003) i mnogi drugi.

Pored filmske karijere, Sergej je takođe bio aktivan i na televiziji. Nastupao je u brojnim serijama, gde je demonstrirao svoju sposobnost da se prilagodi različitim žanrovima i likovima. Neki od njegovih najpoznatijih televizijskih projekata uključuju serije “Bela lađa”, “Porodično blago”, “Vratiće se rode” i “Ubice mog oca”.

Van glumačke karijere, Sergej je poznat i po svojim društveno-političkim stavovima. Aktivno se angažuje u javnom životu, često izražavajući svoje mišljenje o društvenim i političkim pitanjima. Njegova otvorenost i hrabrost u iznošenju stavova donela su mu brojne poštovaoce, ali su takođe bili predmet kontroverzi i polemika. Sergej Trifunović je, bez sumnje, jedan od najznačajnijih i najuticajnijih glumaca svoje generacije u Srbiji. Njegova strast prema glumi, talent i predanost umetnosti obeležili su njegovu impresivnu karijeru koja traje decenijama.