Mirjana, prva supruga Igora Jurića, svakodnevno prima pohvale zbog svoje izuzetne snage i predanosti, uprkos gubitku ćerke Tijane na tragičan način. Unatoč najvećoj životnoj boli, čini se da je Mirjana uspela pretvoriti sve nedaće u snagu i volju, posebno posvećujući pažnju svojoj drugoj ćerki, Saški.

Mirjana, koja je zakoračila u šestu deceniju života, redovno deli trenutke provedene sa Saškom na društvenim mrežama, ističući snažnu vezu između majke i kćerke. Njena vitalnost, mladolik izgled i pozitivan duh iznenađuju mnoge, s obzirom na teške životne okolnosti koje je prošla. O njoj se često govori kao o sinonimu za pravu damu, a mnogi komentarišu da izgleda lepše nego ikada pre.

Igor Jurić, bivši suprug Mirjane, započeo je romansu sa Milenom Popović, bivšom ženom političara Olivera Ivanovića, koja je postala državna sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine. Iako su dugo krili svoju vezu, vesti su postale javne tokom leta 2022. godine. Igor i Milena žive u Novom Sadu, a iako su se dosta spekulisale o njihovim emotivnim statusima, pojašnjeno je da je Igor bio već razveden kada je započeo vezu sa Oliverovom udovicom.

Oboje su roditelji tinejdžera – Jurićeva ćerka Saška i Milenin sin Bogdan su od početka upoznati sa njihovom vezom, a često izlaze zajedno na porodične ručkove i večere. Teške sudbine koje su ih zadesile, gubitak Olivera i tragična smrt Tijane, izgleda su ih povezale na poseban način, te su pronašli utehu i razumevanje jedno u drugom.

Milena je pokazala svoja snažna osećanja prema Igoru, posebno prilikom njegovog 50. rođendana, priredivši mu iznenađenje u krugu najbližih. Pored rođendanske proslave, Milena je poslala emotivnu poruku Igoru zahvaljujući mu što je ponovno oživeo njen život, izražavajući svoju ljubav i predanost.