Voditelj Ognjen Amidžić i njegova predivna supruga Mina nedavno su stupili u čarobni svet roditeljstva s dolaskom malog Peruna, koji sada predstavlja njihovu središnju tačku pažnje i ljubavi. Od trenutka kad se Perun rodio, samo su prošli nekoliko dana, ali ponosni roditelji ne prestaju da se dive svom dragocenom nasledniku. Nedavno je Mina podelila prizor iz njihovog doma, koji je istovremeno i prva fotografija koja prikazuje Amidžića kako se smeška sa svojim sinom.

 

Ono što je svima privuklo pažnju jeste jedan poseban detalj – ponosni tata uživa u igranju video igara dok drži svog naslednika blizu sebe. Mina je odmah podelila ovu fotografiju na svom Instagram profilu uz sledeće reči: “Kada je mali Perun došao na svet, voditelj Ognjen Amidžić organizovao je proslavu u jednom beogradskom restoranu kako bi obeležio dolazak naslednika, dok je dao intervju za medije.”
Prva fotografija Ognjena Amidžića sa sinom
Tokom intervjua, Ognjen je otkrio kako protekli prvi dani s bebom. “To je zaista fascinantno iskustvo. Sve je novo i slatko. Perun je mali anđeo, spava, jede i povremeno zaplače kad mu nešto ne odgovara. Ulazimo u taj ritam od hranjenja do spavanja na svaka tri sata, ali se radujemo svakom trenutku”, rekao je s osmehom na licu.
Budući da već ima sina Mateju iz prethodnog braka, Ognjen je već upoznat s roditeljskim zadacima, ali ističe kako je svaki trenutak s Perunom poseban. “Imam iskustvo s Matejom, ali svaki put je kao da proživljavam sve iznova. Želim preneti svoje iskustvo i na ovu novu fazu. Osećaj je neopisiv, ali istovremeno osećam veliku odgovornost prema svojoj deci. Moja jedina želja je da sve bude u redu i da im ništa ne nedostaje”, dodao je voditelj.
Što se tiče susreta između Mateje i malog Peruna, Ognjen je rekao: “Uskoro će se susresti, pa ću vam preneti utiske. To je nešto što ne možete opisati. Naravno, volim ideju da naša porodica bude još veća, pa zašto ne, voleo bih da se desi još jedno čudo”, zaključio je Ognjen za “Premijeru”.

BONUS TEKST

Ognjen Amidžić je poznati srpski televizijski voditelj, zabavljač i glumac, rođen 1977. godine u Beogradu, Srbija. Stiče popularnost i prepoznatljivost kroz svoj rad na televiziji, posebno kao domaćin raznih zabavnih programa i emisija.

Amidžić je započeo svoju karijeru u medijima kao voditelj na radiju, a zatim se prebacio na televiziju. Postao je poznat po svom šarmu, duhovitosti i sposobnosti da zabavi publiku. Ima širok dijapazon veština koje su mu omogućile da se uspešno snalazi u različitim formatima emisija, uključujući humorističke, zabavne, ali i ozbiljnije programe.

Jedna od njegovih najpoznatijih uloga bila je kao voditelj u popularnom kvizu “Slagalica”, koji se emituje na nacionalnoj televiziji. Uz to, Amidžić je vodio brojne druge emisije, uključujući talk-show formate, muzičke programe i događaje uživo.

Pored televizije, Amidžić je takođe aktivan i na drugim poljima. Pojavljivao se u nekoliko domaćih filmova i serija, uglavnom u komičnim ulogama koje odražavaju njegovu prirodnu zabavnu energiju i šarm. Takođe je bio deo nekoliko pozorišnih produkcija.

Van profesionalnog života, malo je poznato o privatnom životu Ognjena Amidžića, jer čuva svoju intimnost od javnosti. Međutim, poznato je da je oženjen i da ima decu.Ognjen Amidžić ostaje jedan od prepoznatljivih i omiljenih lica u srpskoj medijskoj industriji, zahvaljujući svojoj karizmi, talentu i doprinosu zabavnoj kulturi zemlje.