Marija Šerifović je izrasla u ulozi majke, koja je preplavljena ljubavlju i srećom kakvu nikada pre nije doživjela. Poštovana i voljena pop pevačica na Balkanu, otkriva koliko je uživa u majčinstvu. Na društvenim mrežama, često su prisutni prizori koji otkrivaju nježnu stranu njenog majčinskog srca. Poseban osjećaj sreće unosi joj njen sin Mario, koji je nedavno proslavio pet mjeseci života. Ponosna mama nije mogla odoljeti dijeljenju radosti sa svojim pratiocima, pa je objavila preslatku fotografiju svog malenog nasljednika i otkrila nekoliko intimnih detalja.

“Sunce moje milo, zgodno, lepo, debelo, najlepše. Čovek moj najzgodniji, poludeću eto”, napisala je Marija, puna ljubavi i ponosa, obraćajući se svom sinu. Na fotografiji, Mario pozira kao pravi dečko, sjedeći na sofi i držeći čestitku sa natpisom “Danas punim pet mjeseci”. Iako nije otkrila lice svog djeteta, Marija nam jasno stavlja do znanja da je njen mali Mario pravi šmeker koji već sada diktira modne trendove.

Očigledno je da Marija Šerifović pažljivo bira odjeću za svog nasljednika, nastojeći ga oblačiti u skladu s posljednjim modnim trendovima. Nema sumnje da će njen sinčić, iako još uvijek mali, uskoro osvojiti srca mnogih djevojčica svojim šarmom i stilom. Nedavno je Marija otvoreno govorila o porodičnim temama, otkrivajući da li planira proširiti porodicu.

“U ovom trenutku ne, ali nikad se ne zna. Djeca su naši učitelji, ili možda mi učimo od njih. Vjerujem da će Mario naučiti mnoge stvari, iako će biti izazova. Dio odgoja dolazi iz kuće, a dio je izvan naše kontrole. Ostaje nam da se molimo i gledamo kako stvari teku”, izjavila je Marija za lokalne medije.

BONUS TEKST

Marija Šerifović, rođena 14. studenog 1984. u Kragujevcu, Srbija, jedna je od najpoznatijih i najutjecajnijih pop pjevačica na Balkanu. Njezina karijera obilježena je uspjesima, brojnim hitovima i nastupima diljem svijeta.

Početkom svoje glazbene karijere Marija je pokazala izvanredan talent i strast prema glazbi. Već u ranoj dobi, počela je pjevati i nastupati na lokalnim manifestacijama. Njezin prvi veći uspjeh dogodio se 2003. godine kada je pobijedila na prestižnom natjecanju “Prvi glas Srbije”. Ova pobjeda označila je početak njezine profesionalne glazbene karijere.

Nakon toga, Marija je nastavila graditi svoju karijeru, snimajući albume i sudjelujući na raznim glazbenim događajima. Njezin glazbeni stil kombinira elemente popa, rocka i tradicionalne balkanske glazbe, što ju čini prepoznatljivom i omiljenom među širokom publikom.

Najveći uspjeh u karijeri Marije Šerifović dogodio se 2007. godine kada je predstavljala Srbiju na Eurosongu s pjesmom “Molitva”. Njezina izvedba oduševila je publiku diljem Europe, te je Srbija prvi put u svojoj povijesti osvojila prvo mjesto na ovom prestižnom glazbenom natjecanju. “Molitva” je postala jedan od najuspješnijih eurovizijskih singlova svih vremena i donijela Mariji svjetsku slavu.

Uz svoju glazbenu karijeru, Marija Šerifović također je poznata po svom otvorenom i iskrenom stavu prema javnosti. Često se angažira u humanitarnim akcijama i aktivno se zalaže za prava LGBTQ+ zajednice.

Marija Šerifović je ikona glazbene industrije na Balkanu i diljem svijeta. Njezin nevjerojatan talent, jedinstveni glas i autentičan stil osigurali su joj mjesto među najvećim glazbenim zvijezdama današnjice.Danas, Marija Šerifović ostaje jedna od najvažnijih i najutjecajnijih figura na glazbenoj sceni Balkana. Nastavlja izdavati nove albume, održavati koncerte i promicati svoju umjetnost diljem svijeta. Njena strast prema glazbi i posvećenost borbi za pravdu čine je istinskom ikonom koja inspirira mnoge.