Marija Šerifović sinoć je oduševila publiku svojim koncertom u zagrebačkoj dvorani, započevši nastup pesmom “Drugačija”, što je izazvalo opšte oduševljenje prisutnih. Nakon bučnog aplauza koji je pozdravio njen dolazak, Marija je izvela numere sa svog novog albuma pod nazivom “Dolazi ljubav”, koji je objavila prošle godine.
Pre nego što je počeo koncert, Marija je bila ganuta iznenađenjem koje je dobila. Otkako je postala majka, poznata pevačica ne krije svoju sreću i svaki trenutak provodi sa sinom Mariom. Budući da je sinoć nastupala u Zagrebu, njen sin je ostao u Beogradu sa Marijinom mamom Vericom. Ipak, Marija je uspela da iznenadi svog sina na veoma simpatičan način.
Na ceduljici uz slatkiš za Mariju pisalo je: “Zmaju moj, razvali! Ljube te tvoja majka i Mario.” Marija je podelila ovo divno iznenađenje s fanovima na svom Instagramu, uz poruku: “Kad Vera pošalje kesicu”, prokomentarisala je Šerifovićeva uz fotografiju poklona koji je izuzetno raznežio njeno srce.
Dok se neke dame raduju skupocenim poklonima, Mariju Šerifović je sinoć najviše obradovalo iznenađenje koje joj je priredila majka Verica. Njih dve su veoma bliske, a Verica je uživala u ulozi bake. Ona se čak preselila iz Kragujevca u Beograd kako bi što više vremena provela sa ćerkom i unukom.Marija Šerifović dobila poklon svet portal
Na samom kraju koncerta u Zagrebu, Marija je priredila iznenađenje za publiku. Obratila se svojim fanovima i govorila o svom nasledniku Mariu. “U međuvremenu se desila najvažnija uloga u mom životu”, rekla je Marija, na šta je publika reagovala gromoglasnim aplauzom i skandiranjem: “Mario, Mario”. Bila sam na korak da otkažem sve ovo, ali kada vidim sve vas koji mi šaljete ljubav, nemam prava da to uradim. Muzika je suština mog postojanja”, rekla je ona. Dok je govorila o svom sinu, na velikom video bimu iza nje su se smenjivale fotografije i snimci Marija.
BONUS TEKST

Marija Šerifović je poznata srpska pevačica i jedna od najpoznatijih muzičkih ličnosti na prostoru bivše Jugoslavije. Rođena je 14. novembra 1984. godine u Kragujevcu, Srbija.

Svoj muzički put započela je veoma mlada, već u detinjstvu pokazivala je interesovanje i talenat za muziku. Potiče iz muzičke porodice, gde je njen otac bio poznati srpski pevač i harmonikaš. Već kao dete, Marija je bila izuzetno talentovana za pevanje, a njena muzička karijera je počela veoma rano.

Prvi veliki uspeh Marija je postigla 2003. godine kada je pobedila na takmičenju “Zvezde Granda”, popularnom muzičkom šou programu u Srbiji. Ova pobeda joj je donela široku popularnost i priznanje širom regiona. Njena impresivna interpretacija pesama i emotivni nastupi brzo su osvojili srca publike.

Nakon pobede na “Zvezdama Granda”, Marija je nastavila da gradi svoju muzičku karijeru. Objavila je nekoliko albuma koji su postigli veliki uspeh i doneli joj brojne nagrade i priznanja. Njen album “Nisam anđeo” iz 2003. godine bio je izuzetno popularan, a hit singlovi poput “Molitva” i “Ponuda” postali su himne generacije.

Jedan od najvećih trenutaka u karijeri Marije Šerifović bio je pobeda na Pesmi Evrovizije 2007. godine. Njena pesma “Molitva” osvojila je srca miliona gledalaca širom Evrope i postala prva pesma iz Srbije koja je pobedila na ovom prestižnom muzičkom takmičenju. Ova pobeda donela je veliku slavu Mariji i učvrstila je kao jednu od najvećih muzičkih zvezda regiona.

Marija Šerifović je poznata po svojoj snažnoj i emotivnoj interpretaciji pesama, kao i po svojoj autentičnoj ličnosti. Njena muzika često istražuje teme ljubavi, emocija i introspekcije. Pored toga, Marija je poznata po svom otvorenom stavu i podršci LGBT zajednici, što je učinilo da bude omiljena među različitim generacijama i zajednicama.

Kroz godine, Marija je nastavila da snima albume, održava koncerte i bude aktivna u muzičkoj industriji. Njeni nastupi i pesme i dalje osvajaju publiku, a ona ostaje jedna od najcenjenijih i najvoljenijih pevačica na Balkanu.