Nakon što su potvrdili svoju ljubavnu vezu Anica Lazić i Lazar Ristovski naišli su na salvu kritika javnosti. Kritičari su osudili izbor partnera 71-godišnjeg glumca, koji bi uskoro trebao napuniti 32 godine, navodeći njihovu značajnu razliku u godinama. Uz to, Ristovski je kritikovan što se razveo od Danice, svoje četiri decenije supruge, a mnogi spekulišu da je Anica razlog za ovu odluku.

 

 

Uprkos tome što su strane ćute, glasine o romantičnoj vezi Anice i Ristovskog su široko rasprostranjene. Kao odgovor na klevetničke optužbe da je njena karijera pokretač navodne veze, Anica se hrabro oglasila protiv okrutnih i neopravdanih komentara koji su joj upućeni putem društvenih mreža. Nedavno je niz privatnih poruka koje joj je poslao jedan od njenih pratilaca otkrivena i ostalim njenim pratiocima. Ove poruke nude jedinstvenu perspektivu koja dovodi u pitanje ideju da je ljubav ograničena godinama. Pošiljalac joj je, budući da je bio u romantičnoj vezi sa muškarcem tri decenije starijim od nje, prenio neku mudrost. Ispričala je da je kroz svoje iskustvo stekla vrijedan uvid u prirodu ljubavi, empatije i reduciranja prosuđivanja. Njen savjet primaocu je bio da ima hrabrosti, zadrži pozitivnost i da uvijek ima na umu da svaka osoba ima samo jedan život.

 

 

 

 

Bez sumnje, vaša fizička ljepota je neosporna! Čovek sa kojim sam je divna osoba koja je četrdeset godina starija od mene. Unatoč društvenoj prosudbi, bezuvjetna ljubav koju dijelimo je sveobuhvatna i omogućava nam da suosjećamo i podržavamo druge koji se mogu suočiti sa sličnim kritikama. Ljubav je zaista konačni osvajač. Upućujemo Vam naše najtoplije pozdrave! Istinska ljubav emituje neizbežnu auru koju oni koji su iskusili mogu potvrditi, dok onima koji je nisu iskusili može se oprostiti nedostatak razumevanja. Anica, koja je bila svetionik inspiracije, dobila je bezbroj poruka u kojima se izražava divljenje njenoj hrabrosti kada je javno iznela svoja lična iskustva.