Zorana Šulc je na jedinstven način saznala da je njen suprug vara. Njegova nevernost ju je duboko povredila, ali je i podstakla na introspekciju i preispitivanje. Zorana je upoznala svog budućeg supruga u Nemačkoj kada je imala 18 godina. Iako je tada bila nesigurna u svoja osećanja, verovala je da je pronašla pravu ljubav. Međutim, brak se raspao bez vidljivog razloga, a Zorana je kasnije shvatila da je bila žrtva prevare.

Danas Zorana ne krije da žali zbog razvoda i preljube, ali kaže da danas ne bi pridavala toliku važnost fizičkoj neveri. Nakon razvoda, imala je mnogo ljubavnih veza, ali nijedan muškarac nije bio dovoljno privlačan da je ponovo osvoji za brak.

Jedno od ključnih trenutaka u otkrivanju preljube bio je susret sa mladom ženom koja joj je otvoreno priznala da je spavala s njenim suprugom. Zorana je mirno odreagovala na tu informaciju, pokazujući svoju snagu i dostojanstvo.

Nakon saznanja o preljubi, Zorana se duboko zapitala gde je pogrešila. Iako njihov brak nije imao vidljivih problema, Zorana je razmišljala o svojoj ulozi u celoj situaciji.Njeno iskustvo pokazuje kako prevare u braku mogu izazvati duboke emotivne povrede, ali i podstaći osobu na introspekciju i lični rast. Zorana je pokazala snagu i dostojanstvo u suočavanju sa situacijom koja ju je duboko povredila.

Interesantno je napomenuti da je svaku prevaru prepoznavala jer je nakon nje dobijala skupocene poklone. Suprug bi donosio prelepe poklone kao pokušaj da ublaži osećaj krivice. Zorana Šulc je nakon saznanja o preljubi preispitala sebe i razmišljala o tome gde je možda napravila grešku u braku.