Za samo nekoliko dana, veoma cenjeni srpski glumac Aleksandar Berček obeležiće svoj izuzetan 73. rođendan. Berček je kroz svoj život doživio mnoštvo izuzetnih događaja i izazova koji su oblikovali njegovo putovanje, uz nezaboravne i zadivljujuće predstave. Prisustvo njegove dve žene, Svetlane i Ane, dodatno dodaje jedinstvenu i zadivljujuću dimenziju narativu njegovog života.

Sama veličina Berčekovog doprinosa i pozorišnom i kinematografskom području je toliko velika da može čak i nadmašiti njegovu vlastitu svijest i prepoznavanje. Rijetko otkriva lične detalje o sebi, ali jedan intervju se izdvaja od ostalih. Bio je to za naširoko gledan talk show, baš kao i svaka druga obična emisija. Tokom ovog konkretnog intervjua, on je otvorio svoje djetinjstvo i čak podijelio neke uvide o vlastitoj djeci. Međutim, uprkos ovom retkom uvidu u njegov lični život, identitet i poreklo žene udate za Aleksandra Berčeka ostaje misterija za domaću i međunarodnu publiku. Tanja Peternek, komentatorica, jednom je ponudila svoj uvid u pristup pojedinca svojim potomcima.

Na osnovu dostupnih informacija, proizilazi da je dotična osoba sklopila brak dva puta tokom svog života. Prvobitno su bili u braku sa ženom po imenu Svetlana, da bi tokom braka bili blagosloveni radošću roditeljstva, donevši na svet dvoje prelepe dece – sina Nikolu i ćerku Milicu. Međutim, njihovom prvom braku na kraju je došao kraj. Vrijedi napomenuti da dotični pojedinac zadržava jasnu perspektivu kada je u pitanju razgovor o ženama ili temama koje se općenito smatraju privatnim stvarima.

Čini se da se pridržavaju principa diskrecije, odlučujući da ne ulaze javno u ova područja svog života. Tokom ovog drugog braka, par je doživeo ogromnu sreću što je u svoju porodicu primio još dvoje dragocene dece.