Živeći i napredujući u neposrednoj blizini Hollywooda, Nina Seničar, uspješna i smatrana jednom od najljepših Srpkinja, posvetila se profesionalnom bavljenju i osnivanju obitelji.

Naime, 2006. Nina je krenula na romantično putovanje s međunarodno poznatim pjevačem Erosom Ramazzottijem, koji je kasnije održao koncert u Srbiji, ali se nažalost poklopio s njezinom nemogućnošću da prisustvuje. Unatoč raskidu veze, bivši par zadržao je prijateljsku vezu. Ipak, znatiželju javnosti pobudili su Ninini ljubavni pothvati koji su uslijedili. Kružile su neke sporne vijesti vezane uz zapanjujuću Srpkinju koja je svojedobno otkrila svoju umiješanost u tajnu aferu s nogometašem Markom Borijelom. Njihov odnos bio je potaknut intenzivnom strasti, koju je ona usporedila s jakom drogom, zbog čega je usput izgubila prijateljstva. Nakon rastave uplovila je u kratku romansu s talijanskim glumcem Alessandrom Pesom.

Nina sada doživljava radost blaženog sjedinjenja s glumcem Jayem Elisom, zajedno s njihovom kćeri Norom, koji žive u prekrasnom domu unutar ekskluzivne zajednice. Ipak, ova simpatična Novosađanka ostaje duboko vezana za svoje porijeklo i osobe koje su uz nju od samog početka. Jeste li znali da Nina Seničar ima vrlo atraktivnog brata ili sestru?

Posebnom prigodom na Instagramu se spomenula i Mladena, svog jedinog, čestitavši rođendan najljepšoj osobi na svijetu. S prebivalištem u Novom Sadu, Mladen Seničar aktivno se bavi glazbenom scenom, a član je rock benda “Northern Revival” i Istraživačko-razvojnog instituta za umjetnu inteligenciju Srbije, stoji u opisu njegovog profila. Za uspomenu na svoj rođendan, Nina je podijelila nostalgičnu fotografiju sebe i svoje rodbine iz njihovih ranijih godina, što je sve potaknulo na opasku njihove nevjerojatne sličnosti. Očito je dar ljepote nepobitno naslijeđen u njihovoj obitelji.