Vlatka Pokos, nekada renomirana televizijska voditeljica i pjevačica iz Hrvatske, ponovo se našla usred medijske pomame zbog svojih brojnih primjedbi u vezi sa visoko razglasanim slučajem Nikoline Ristojević.

Općepoznato je da je Vlatka izdržala burnu i nesretnu vezu, koja je na kraju kulminirala brakom, s Josipom Radeljkom, istim brakom u kojem se Vlatka na kraju našla na gubitku. Vlatka je dala niz komentara o Breninom fizičkom izgledu i poslala brojne provokativne izjave nakon nedavne razmjene poruka na Instagramu s Bornom Rajićem, koja je bivša supruga poznatog dizajnera. Da dodatno dolije ulje na vatru, Vlatka je čak ostavila komentar na fotografiju na kojoj je Lepa Brena.

U međuvremenu, Borna i Viktor Ristović su se upustili u raspravu o kontroverznom slučaju Nikoline Ristović. Nažalost, njihovo neslaganje je preraslo u žestoku raspravu, što je rezultiralo razmjenom nekih neugodnih i uvredljivih riječi. Kao da stvari ne mogu biti gore, Vlatkin razgovor o Breninoj situaciji potom je javno podijeljen na popularnoj društvenoj mreži Instagram. “Kakav seljak. Šta kažeš na te pantalone?

Užasne su”, rekao je Pocos o fotografiji Lepe Brener i Borne. Borna je to pokušao da uradi tako što je napisao: “Za mene je ona zmaj dama koja je postigla sve u životu osim tamo gde je počela.” Pocos se kasnije obrušio na Brenera, dodajući: Zaista, nastali trošak je bio prilično značajan, jer se seljaštvo, iako još uvijek prisutno, smanjilo na ostatke propadajućeg društva. U hrabrom potezu, odlučila je da napusti svoj narod, pa čak i svoju porodicu, odlučivši da prihvati potpuno drugačija verska uverenja. Iako je tačno da ja lično nemam pozitivno mišljenje o njoj kao pojedincu, moram priznati i diviti se vašoj izuzetnoj energiji i zadivljujućem držanju”, rekla je Pokos.