Mirna Radulović, prvakinja renomiranog pevačkog takmičenja “Prvi glas Srbije”, osvojila je publiku svojim izuzetnim vokalnim talentom. Ne samo da je svoje umeće pokazala na nacionalnoj platformi, već je imala privilegiju da predstavlja našu voljenu zemlju na prestižnom takmičenju Evrovizije zajedno sa svojim talentovanim koleginicama Sarom Jovanović i Nevenom Božović.

Međutim, nakon svog izuzetnog eurovizijskog puta, Mirna je donijela svjesnu odluku da se povuče iz očiju javnosti, odlučivši se fokusirati na svoj osobni rast i umjetnički razvoj na privatniji i introspektivniji način. Nakon tog incidenta, Mirna je doživjela doslovno podjelu svog fizičkog ja na dvije različite polovine. Fascinantno je da je ove izvanredne fotografije aktivno dijelila na raznim platformama društvenih medija, zbog čega su je brojni pojedinci proglasili apsolutnom senzacijom.

Nakon što se dugo bavila solo muzičkom karijerom, Mirna Radulović je donijela hrabru odluku da se trijumfalno vrati kroz grandiozne kapije Evrovizije uz svoju jednako talentovanu sestru bliznakinju Neru. Prema rečima izvora, pojedinci uključeni u produkciju pesme ulažu značajan trud i predanost u njeno stvaranje. Potpuno su spremni i željni da prikažu svoj rad na Beoviziji.

– Mirna i Nera zajedno su snimile duet čija se tema vrti oko odnosa dvije sestre. Znam da trenutno snimaju spot i da su trenutno u Dubaiju gdje im živi sestra bliznakinja. Za ovu pesmu kontaktirali su aktuelne pisce Slavka Milovanovića, Keija i Mikosa Mikelija, koji u poslednje vreme sarađuju sa brojnim zvezdama. Prijavili ste se na Beoviziju i očekujete dobar plasman. Ono što je zanimljivo jeste da će se njihov duo zvati “Nemir”, što, ako pogledate njihova imena, čini jednu celinu.