Prema ekskluzivnim informacijama koje je IN Magazin dobio, porodica Grašo, koja uključuje Hanu, Petra i malu Albu, uskoro će dobiti novo članstvo, jer je sam Petar potvrdio da će postati otac po drugi put. Ova informacija dolazi dok se Petar trenutno nalazi u Skoplju, gde će većeras održati svoj treći rasprodani koncert u makedonskom Filharmoniji.

  • Poslednji put trudna Hana je viđena pre desetak dana na otvaranju izložbe „Univerzum kroz ljubav” u Dioklecijanovim podrumima. Iako su odlučili da svoj privatni život drže daleko od očiju javnosti, detalji o trudnoći njegove supruge nisu bili dostupni medijima, pa trenutno nije poznato u kom stadijumu trudnoće se nalazi, kao ni pol buduće bebe.

Porodica Grašo nikada nije skrivala svoju sreću zbog dolaska prvog deteta, a Hana je ranije podelila koliko uživa u majčinstvu. Istakla je važnost ljubavi između nje i Petra kao osnovu porodice, priznavši da je srećna što njihova ćerka raste u takvom okruženju.

Petar Grašo često otvoreno govori o svom privatnom životu, naglašavajući koliko je blagosloven što je otac. Iako provodi manje vremena sa porodicom zbog gustog rasporeda koncerata, ističe da su trenuci sa porodicom još dragoceniji u ovom periodu, te se oseća blagosloveno što ima ulogu roditelja.

Grašo često ističe koliko mu je porodica važna, posebno zbog napornog rasporeda koncerata koji su planirani prošle godine, a otkazani zbog pandemije. Zato su trenuci provedeni sa porodicom još dragocjeniji za njega, jer mu pružaju toplinu i sreću koja nadahnjuje i podržava.

BONUS TEKST

Samoprihvatanje je ključni korak u putovanju prema unutrašnjem miru i sreći. To je proces u kojem prihvatamo sebe onakve kakvi jesmo, sa svim našim vrlinama i manama, bez osude ili kritike. Samoprihvatanje podrazumijeva duboko razumijevanje i poštovanje prema sebi, što nam omogućava da živimo autentičan i ispunjen život.

Kada se prihvatimo, prestajemo se boriti protiv onoga što jesmo i umjesto toga počinjemo s ljubavlju i pažnjom gledati naše unutarnje ja. To nas oslobađa od tereta perfekcionizma i nerealnih očekivanja prema sebi. Umjesto da se stalno kritikujemo ili uspoređujemo s drugima, počinjemo da cijenimo svoje jedinstvene karakteristike i vodimo život u skladu s njima.

Samoprihvatanje takođe uključuje i prihvatanje svojih emocija i osjećaja bez suzbijanja ili potiskivanja. To znači da dozvoljavamo sebi da budemo ranjivi i da iskusimo sve aspekte ljudskog iskustva. Kada se suočimo sa svojim emocijama umjesto da ih ignoriramo, stvaramo prostor za osobni rast i emocionalno iscjeljenje.

Važno je napomenuti da samoprihvatanje nije isto što i samozadovoljstvo ili neaktivnost. To ne znači da prestajemo težiti ličnom razvoju ili postavljanju ciljeva. Naprotiv, samoprihvatanje nas osnažuje da radimo na sebi iz ljubavi i poštovanja prema sebi, umjesto iz straha ili nesigurnosti.

Ukratko, samoprihvatanje je ključni element za postizanje unutrašnjeg mira, sreće i ispunjenosti. Kada prihvatimo sebe onakve kakvi jesmo, otvaramo vrata dubokom unutarnjem zadovoljstvu i oslobađamo se tereta samokritike i nerealnih očekivanja. To je važan korak na putu ka autentičnom i ispunjenom životu.Samoprihvatanje je kontinuirani proces koji zahteva vreme, strpljenje i praksu. Budite strpljivi sa sobom i zapamtite da je svaki korak ka prihvatanju sebe korak ka emocionalnom blagostanju i unutrašnjem miru.