U javnom obraćanju maćeha Rade Manojlović otvoreno je progovorila o vezi s poznatom pjevačicom i njezinim bratom i sestrom. Prerana smrt Mirjanine majke trajno je utjecala na život Rade Manojlović, ostavivši za sobom duboku emotivnu ranu koja je proces ozdravljenja učinila još mukotrpnijim. Dodatnu poteškoću predstavljao je dolazak Suzane, pojedinca, u očev život samo nekoliko mjeseci nakon gubitka majke.

Nakon godinu dana veze s ocem pjevačice Rade Manojlović, njegova maćeha donijela je odluku da se presele u njihovu obiteljsku rezidenciju u Četerežu. Moguće je da se to dogodilo tijekom prvih mjeseci dok smo se sestra i ja još uvijek prilagođavale životu nakon majčina odlaska. Prošlo je otprilike osamnaest mjeseci otkako je naš otac našao novu družicu i tada je ona postala dio našeg kućanstva.

Rada je u emisiji “Premijera” izjavila da je to bio jedan od njihovih najranijih susreta, susret koji će zauvijek pamtiti kao uzbudljiv i pun znatiželje o nepoznatom. Kako je vrijeme prolazilo, Rada i njena sestra Maja prihvatile su protek godina, zagrlivši ženu koja je vratila sreću u život njihovog oca. Danas s njom dijele skladnu i optimističnu vezu.

Medijima je dostavljena izjava maćehe Rade Manojlović u kojoj je iznijela svoje mišljenje o vezi s Radom Manojlović. Kao osoba koja ne traži pozornost javnosti, radije izbjegavam davati konačne izjave. Kad sam se preselio živjeti s njihovim ocem, moja namjera nikada nije bila zamijeniti njihovu majku. Prema njima se odnosim s jednakim poštovanjem. Bilo bi nerazborito tvrditi da moja ljubav prema njima nadilazi ljubav moje vlastite djece, ali se također suzdržavam od pretjeranog ugađanja njima. Kao što je Suzana već spomenula, svi za rođendan dobiju isti poklon.