Katarina Šišmanović,je široj javnosti poznatija kao  voditeljka koja je svojevremeno bila cijenjena zbog svog lijepog izgleda i popularnosti, iznenada se povukla iz očiju javnosti. Razlog njenog iznenadnog odlaska do danas je nepoznat, a retko se pojavljuje na javnim događajima. Često se pričalo o njenom fizičkom izgledu i romantičnom životu, ali se posle burne veze verila za investitora Dejana Kitića, koji je bio osam godina stariji od nje.

 

 

 

Vjenčali su se na plaži u Dominikanskoj Republici, ali su se godinu dana kasnije razišli zbog nesuglasica. Dok Katarina nije htela da se skrasi u Sloveniji, Dejan nije imao nameru da se seli u Srbiju. Katarina je kasnije za magazin “Story” otkrila da je donela tešku odluku da raskine brak jer nije želela da se oseća usamljeno uprkos tome što je sa nekim. Brak je, prema njenom mišljenju, značio zajednički život, uključujući raspored spavanja, pravljenje planova, pa čak i nesuglasice. Iako je bila u posvećenoj vezi, Katarina se osećala kao da živi sama. Sjećanje na trenutak kada sam vjerovao da sam pronašao svoju srodnu dušu još uvijek mi je živo u mislima.

 

 

Bio sam siguran da je on pravi za mene, bez ikakve sumnje. Međutim, donijeli smo ishitrenu odluku da se vjenčamo, a da nismo u potpunosti shvatili kakve žrtve ćemo morati podnijeti. To je posebno bilo tačno jer smo živjeli 600 kilometara jedan od drugog i mogli smo samo vikende provoditi zajedno. Prekretnica je nastupila kada me je obavestio da nikada neće razmišljati da se preseli sa mnom u Srbiju. Ove riječi izgovorio je bivši voditelj emisije “Sve za ljubav”, koji se iznenada povukao iz očiju javnosti. Uprkos tome, Katarinin izgled je ostao nepromenjen. Nosila je crnu haljinu koja je naglasila njene obline, dopunjenu bijelim kaputom kako bi razbila monotoniju u izboru garderobe.