Otkriće nevjere Aleksandre Prijović potreslo je medijske prostore i izazvalo senzaciju nalik detonaciji eksploziva. U početnim fazama svog profesionalnog puta Aleksandra Prijović bila je u ljubavnoj vezi s kolegom umjetnikom Ljubom Perućicom u trajanju od dvije godine. Unatoč njihovim javnim tvrdnjama o prijateljskom razlazu, ovaj naizgled srdačan prekid skrivao je značajan skandal.

  • Aleksandra i ja smo bili u vezi dve godine, ali smo nedavno doneli odluku da se sporazumno raziđemo – izjavila je Aleksandra u intervjuu za “Alo!” časopis. No, unatoč njihovoj namjeri da prekid ostane tajan, on je vrlo brzo postao tema javnih rasprava. Prema pisanju lokalnih medija, pravi uzrok razlaza bila je Ljubina nevjera sa susjedom. Slomljena srca, Aleksandra je na njegovom telefonu otkrila inkriminirajuće poruke koje su srušile njeno povjerenje. Nedugo nakon razlaza, Aleksandra je ukrstila puteve s Filipom Živojinovićem. Njihovo prijateljstvo preraslo je u duboku ljubav, koja je na kraju dovela do skladnog braka.

Vrhunac njihove duboke ljubavne priče je njihov voljeni sin Aleksandar. Rođena 22. rujna 1995. godine, Aleksandra Prijović je Somborka koja je na svoj glazbeni put krenula od malih nogu. Čak iu svojim ranim godinama, njezino vokalno umijeće je blistalo, osvajajući publiku svojim očaravajućim glasom na školskim svečanostima i raznim društvenim okupljanjima.

  • Nevjerojatno je da je u dobi od 13 godina ostavila trag u glazbenoj industriji snimivši dvije zadivljujuće pjesme, “MAJKO” i “BOLI SVAKA TVOJA REČ”, pod vodstvom cijenjene produkcijske kuće Mega Sound. Godine 2013. proslavila se sudjelovanjem u renomiranom natjecanju Zvezde Granda, gdje je osvojila impresivno treće mjesto. Ovo natjecanje, koje ostaje iznimno popularno na Balkanu i široj regiji, ne prestaje osvajati publiku do danas. Nakon uspjeha, predstavila je svoj debitantski singl pod nazivom “Još ću noćas plakati za tobom”, iskrenu skladbu koju je napisao Peđa Medenica, a aranžman Enesa Mavrića.

Osim toga, surađivala je s Amarom Jašarspahićem, pobjednikom natjecanja, na snažnom duetu “MA PUSTI PONOS”, gdje je Elvir Uzunović pokazao svoj izniman talent kao kompozitor, tekstopisac i aranžer. Od tog ključnog trenutka, njezina je karijera vrtoglavo skočila, poguravši je do novih visina uspjeha.

  • S glasom i repertoarom koji osvaja publiku, Aleksandra Prijović prikupila je obožavatelje. Njezini nastupi, bilo u prepunim klubovima ili renomiranim dvoranama diljem regije i šire, priskrbili su joj zasluženu reputaciju vodeće osobe na lokalnoj i regionalnoj sceni folk glazbe. Njezine pjesme i očaravajući vokali imaju neospornu privlačnost koja nadilazi granice. Aleksandra Prijović ne propušta da napravi nesvakidašnji ambijent gdje god da nastupa, zbog čega su klubovi koje krasi uvijek ispunjeni do posljednjeg mjesta.

BONUS TEKST:

U NASTAVKU ZANIMLJIVOSTI…..

U vratu, odmah ispod Adamove jabučice, nalazi se sitna žlijezda koja podsjeća na leptira – štitnjača. Unatoč svojoj maloj veličini, ova žlijezda igra vitalnu ulogu u tijelu proizvodeći hormone koji nadziru različite tjelesne funkcije kao što su metabolizam, razina energije, raspoloženje i pravilan rad organa. Tiroksin (T4) i trijodtironin (T3) primarni su hormoni koje sintetizira štitnjača i igraju ključnu ulogu u kontroli metabolizma. Poremećaji u proizvodnji ovih hormona mogu dovesti do različitih poremećaja kao što su hipotireoza (slab rad štitnjače) ili hipertireoza (pretjeran rad štitnjače).

Umor, povećanje tjelesne težine, osjećaj hladnoće, suha koža, promjene raspoloženja i smanjen broj otkucaja srca među različitim su pokazateljima hipotireoze. Nasuprot tome, hipertireoza se manifestira kao gubitak težine, nervoza, ubrzan rad srca, znojenje i promjene u obrascima spavanja. Autoimune reakcije i razni drugi čimbenici mogu dovesti do bolesti štitnjače, uključujući Hashimotov tireoiditis i Gravesovu bolest. Proces dijagnosticiranja ovih stanja obično uključuje procjenu razine hormona štitnjače u krvotoku i procjenu koju provodi stručnjak endokrinolog.

Tipično, liječenje bolesti štitnjače zahtijeva hormonsku terapiju, koja može uključivati ​​ili sintetske hormone ili ekstrakte dobivene iz prirodnih izvora. U određenim slučajevima može biti potrebna kirurška intervencija za uklanjanje dijela ili cijele štitnjače. Redovito praćenje zdravlja štitnjače je ključno, osobito u slučajevima kada postoji obiteljska pozadina bolesti štitnjače ili prisutnost simptoma koji ukazuju na disfunkciju štitnjače. Dosljedni pregledi omogućuju rano prepoznavanje i upravljanje mogućim problemima, osiguravajući održavanje cjelokupnog zdravlja i dobrobiti.