Kako pišu domaći mediji, Kristina Spalević, vjerenica Kristijana Golubovića, sinoć je rodila drugog sina. Ubrzo nakon toga, Kristijan je na svojim društvenim mrežama podijelio vijest sa svojim pratiteljima, a prilikom ove objave izrazio je radost zbog toga što je porod prošao u najboljem mogućem redu i dodatno je izjavio i da željno iščekivao povratak Kristine i njihovog novorođenčeta u njihovu kuću.

Kako prenose domaći mediji, Golubović, koji je već bio u braku s Ivanom i s njom ima kćer, romantičnu vezu s Kristinom započeo je tijekom reality showa Zadruga. Nedavno je Kristina carskim rezom rodila njihovo drugo dijete, sina. Par je već odabrao ime Kiril za svoje novorođenče, kao počast svećeniku koji je obavio krštenje. Vrijedi istaknuti da je par doživio neizmjernu radost kada je saznao za Kristininu trudnoću, a njihovo oduševljenje višestruko je poraslo kada su otkrili da čekaju sina, koji će postati mlađi brat i sestra njihovom prvorođencu Kosti.

Šabačka pjevačica je u prosincu 2022. godine prvi put prigrlila radost majčinstva, o čemu su naširoko pisali mediji. Samo šest mjeseci kasnije, uzbuđeno je objavila svoju drugu trudnoću, željno iščekujući dolazak još jednog sina. Prije ulaska u rodilište ljubazno je dala intervju novinarima u kojem je otkrila da joj je zakazan carski rez. “Trenutno čekam dolazak liječnika na zakazani carski rez. U meni nema ni traga nervoze, dapače, željno iščekujem trenutak kada će mi se želudac osloboditi težine. Fizički napor postao je neizdrživ , zbog čega ne mogu hodati. Kao iu prvom iskustvu, lišena sam ikakve strepnje pred ovim značajnim događajem”, ispričala je Kristina.

S ogromnim ushićenjem, zadovoljstvo mi je najaviti dolazak mog sina, Kirila! Ova važna prigoda dodaje još jedan blagoslov mojoj obitelji jer Kiril postaje moj treći sin, ispunjavajući moje srce bezgraničnom radošću. Točno u 20:30 moja voljena supruga Kristina uspješno je na svijet donijela naš dragocjeni smotuljak sreće. Zahvalan sam što mogu podijeliti s vama činjenicu da su i Kristina i beba u izvrsnom zdravlju i da se cijeli proces poroda odvijao besprijekorno, nedvojbeno zahvaljujući Božjoj milosti. Ubrzo nakon poroda našeg djeteta, Kristina mi se javila, podijelivši divnu fotografiju našeg lijepog Kirila. Željno iščekujem trenutak kada ću ga konačno moći zagrliti u svoje ruke i srdačno ih oboje poželjeti u našem domu. Iskrene su to riječi Kristijana Golubovića, preplavljene čistim blaženstvom jer u njihove živote ulazi novi nasljednik.