Bogdan Srejović, vrhunski i renomirani ugostitelj, izazvao je značajno interesovanje javnosti zbog svojih romantičnih veza. Pre sadašnje veze, afirmaciju je stekao kao nekadašnji partner cenjene pevačice Cece Ražnatović, a njegove romantične eskapade neprestano plijene pažnju medija. Poznat po svom neodoljivom šarmu, Bogdan je povezivan sa nizom poznatih i manje poznatih žena, učvršćujući svoju reputaciju zanosnog zavodnika.

Međutim, čini se da je Bogdan konačno otkrio svoju srodnu dušu i krenuo na duboko i ljubavno putovanje sa Jovanom Ljubisavljević. Jovana, poznata ličnost i bivša učesnica popularnog rijalitija, izazvala je veliko interesovanje javnosti zbog svog očaravajućeg fizičkog izgleda. Hrabrim potezom donela je hrabru odluku da javno raskine dosadašnju romantičnu vezu i upusti se u novu vezu sa Stefanom Karićem.

Prvi slučaj da su zajedno izašli kao par dogodio se tokom velike proslave Bogdanovljevog prelomnog četrdesetog rođendana, gde su neustrašivo pokazali svoju naklonost jedno prema drugom. Od tog trenutka pa nadalje, njihovo zajedništvo postalo je vidljivije, jer su se počeli često pojavljivati ​​i u objavama na društvenim mrežama i u javnim izlascima. Obilje fotografija snimljenih u ovim prilikama svjedoči o istinskoj sreći i dubokoj povezanosti koju dijele.sebno se ističe izuzetna veza nastala između Bogdanove i Jovanine ćerke Iskre, što Po se vidi u uhvaćenim trenucima.

Jovana dosledno posvećuje kvalitetno vreme Iskri i redovno deli ove dirljive primere na platformama društvenih medija, pokazujući izuzetan sklad i jedinstvo koji definišu njihov odnos. Bogdan i Jovana su krenuli na prelepo putovanje ljubavi koje je zauzelo srca javnosti. Njihova ljubavna priča cvjeta i očituje se na zadivljujućim fotografijama koje prikazuju njihovu neraskidivu vezu. Nakon burnog perioda, Bogdan je u Jovani otkrio svoju srodnu dušu, dok je ona, nakon rastanka sa bivšom partnerkom Cecom Ražnatović, ponovo pronašla ljubav.