Modna dizajnerica Melina Džinović i pjevač Haris Džinović donijeli su tešku odluku da svoju 22-godišnju ljubavnu priču privedu kraju. Par je izmijenio zavjete 2014. godine i blagoslovljeni su s dvoje prekrasne djece, kćeri po imenu Gina i sina po imenu Kan. Vijest o njihovoj rastavi ostavila je sve u nevjerici, pogotovo zato što je Melina uvijek pohvalno govorila o svom budućem mladom bivši muž. U iskrenoj ispovijesti preuzela je odgovornost za vlastite ispade ljubomore.

Tijekom prve tri godine naše zajednice gajim duboko grižnju savjesti zbog svojih postupaka jer su odražavali karakteristike koje se obično povezuju s pravim psihopatom. Upuštajući se u nametljiva ispitivanja, zadubio sam se u njegove osobne uređaje i pomno pregledao njegovu financijsku evidenciju. Lukavo postavljajući obmanjujuće upite koje je on smatrao zabavnim, glupo sam vjerovao da posjedujem neusporedivu razinu lukavstva.

Tijekom nedavnog intervjua s našim izdanjem, Melina je podijelila svoje viđenje ponižavajuće prirode takvog ponašanja prema ženama. No, nakon tri godine neotkrivanja nevjere, odlučila je prestati sumnjati i otkrila da je njezin osjećaj ljubomore smanjen. Istaknula je i neizmjernu podršku koju od pjevačice dobiva u svim aspektima svog života. Dizajnerica je otvoreno priznala da joj Haris služi kao primarni stup ohrabrenja, neprestano je motivirajući da napreduje u svakom aspektu svog postojanja, a da je pritom ne opterećuje. Izrazila je svoju duboku zahvalnost za njegovo vodstvo, budući da stalno traži njegov savjet o širokom rasponu pitanja.

Sve do trenutka kada su se naši životi isprepleli, cijelo moje postojanje vrtjelo se oko akademika, obrazovnih ekskurzija i ocjenjivanja. Duboko sam se divio obiteljskim okupljanjima, zadivljujućim filmovima i iznimnim književnim djelima. Unatoč tome, putanja mog života drastično se okrenula kada sam napunila dvadeset dvije godine i izmijenila zavjete s Harryjem, nakon čega sam preuzela ulogu odane majke našim potomcima. U svojoj sadašnjoj stvarnosti uživam u slobodi života neopterećenog ograničenjima. Često se upuštam u rasprave s Harryjem, tražeći njegov doprinos o raznim stvarima, čak ga zabavljam upitima o mojoj slobodi da izlazim vani.

Zaslužna osoba za koncepciju “Storyja” tvrdi da je moj sadašnji način života izravna posljedica njegovih nastojanja, a nedvojbeno je ostvarenje mojih najluđih snova. Iako postoji višak novinskih članaka o njihovom razvodu, niti jedna uključena strana nije navela konkretan razlog njihovog rastanka. Tekućem medijskom izvještavanju nedostaje potkrijepljenost i oslanja se isključivo na neutemeljene pretpostavke i nagađanja.