Sanjati preminulu voljenu osobu može djelovati kao ogledalo naših osjećaja prema toj osobi. Oneiromancy, drevna babilonska tradicija usredotočena na tumačenje snova, istraživala je značenje snova, a svoja su opažanja zatim objavili, te su na taj način izazvali i različite reakcije javnosti an društvenim mrežama…

Ipak, tumačenje snova o nekome tko je preminuo može obuhvatiti širok raspon značenja, poput jednostavnog vremenskog pomaka, tuge zbog gubitka ili čak dubokih poruka koje se prenose kroz njihovu prisutnost u snu. Važno je napomenuti da ova tumačenja nemaju znanstvenu potvrdu. Općenito se vjeruje da kada netko sanja o preminuloj osobi nakon razdoblja tugovanja, da će dobiti vodstvo ili uvid od pokojnika.

Međutim, ako se to dogodi nedugo nakon smrti osobe, snu možda nedostaje koherentnost i smjer. Postoji mogućnost da pokojnik ostane tih u snu, što ukazuje na njihovu stalnu prisutnost i budno promatranje sanjara. Moore predlaže da je uobičajeno da naši preminuli voljeni pričekaju dok ne završimo s žalovanjem prije nego što pokušaju komunicirati s nama, osiguravajući da se njihova poruka može učinkovito prenijeti. Ako slučajno svjedočite njihovoj prisutnosti u snu, to znači da su uspješno prešli na “drugu stranu” i da napreduju.

Obznanit će vam svoje postojanje na različite načine, kao što je poseban miris, treperavo svjetlo ili određena melodija koja svira na radiju. Njihova je svrha uvjeriti vas da će uvijek biti tu da vam ponude nepokolebljivu podršku u svakom aspektu vašeg života. Kad se nađete pred teškom odlukom, nije neuobičajeno doživjeti san u kojem se pojavljuju vaši najmiliji, pružajući nepokolebljivu podršku kao izvor utjehe.

Njihov primarni cilj je osigurati da ste u potpunosti svjesni njihove duboke naklonosti i istinske brige za vašu dobrobit. Kada se ukaže potreba za prenošenjem poruke upozorenja, one će se očitovati na nekonvencionalan način, odstupajući od svog uobičajenog izgleda.

U carstvu snova, ove izvanredne i neprirodne manifestacije služe kao nepogrešivi pokazatelji koji zahtijevaju nepokolebljivu pozornost. Iako mogu ostati tihi tijekom sna, njihova izvanredna sposobnost telepatske komunikacije doista izaziva strahopoštovanje. Jednostavan, ali topao osmijeh i graciozan odlazak služe kao jasan i nedvosmislen znak da oni budno bdiju nad vama, čuvajući vašu dobrobit. Naša kultura drži fascinantno uvjerenje da ako preminula duša uputi poziv u snu da je prati, neophodno je suzdržati se od odgovora, jer to označava izuzetno nepovoljan znak.

 


BONUS SADRŽAJ : VITAMIN B12 

Imajući vitalnu ulogu u cjelokupnom zdravlju, vitamin B12 je dio skupine od osam vitamina B. Njegove funkcije uključuju podržavanje neuroloških funkcija, pomoć u proizvodnji crvenih krvnih stanica, olakšavanje metabolizma i pomoć u sintezi DNK. Utjecaj nedostatka vitamina B12 može imati različite učinke na vaše zdravlje.

Kao nutrijent topljiv u vodi, tijelo vitamin B12 ne pohranjuje u značajnim količinama. Sav višak B12 eliminira se urinom. Zbog ograničenog kapaciteta skladištenja, tijelo zahtijeva kontinuirani unos ovog vitamina kako bi podržalo bitne funkcije poput proizvodnje energije i pravilne funkcije živaca.

Meso, riba i jaja su bogati izvori ove hranjive tvari.

Proizvodi životinjskog podrijetla poput mesa, ribe i jaja bogati su izvori B12, dok određena biljna hrana, poput obogaćenih žitarica za doručak, također sadrži dodatne količine ovog esencijalnog vitamina.

Većina pojedinaca koji se ne pridržavaju dijete koja nameće ograničenja općenito konzumira odgovarajuću količinu vitamina B12 za održavanje optimalne razine u krvotoku. Ipak, specifična zdravstvena stanja, korištenje određenih lijekova, ograničenje prehrane bogate vitaminom B12, pa čak i prirodni proces starenja mogu utjecati na razine ove esencijalne hranjive tvari u tijelu i njegovu sposobnost da ga apsorbira iz prehrambenih izvora.

Postoji više čimbenika koji mogu spriječiti pojedinca da samostalno održava optimalnu razinu B12.