O razvodu pjevačice Emine Jahović se opširno nagađalo na društvenim mrežama, a kako smo mogli vijeti bile su prisutne i optužbe za neplaćenu alimentaciju. Jedno vrijeme se ni sama pjevačica nije željela oglašavati, a  njen svekar odlučio je izbjeći medijsku pažnju i držati se podalje od situacije.

Svih godina vješto je izbjegavao medije, baš kao i njegova prva supruga, Mustafina majka, koja je s njim stupila u brak s nepunih 19 godina, a brak je raskinula tek godinu dana kasnije. Tijekom nedavnog gostovanja u jednoj lokalnoj TV emisiji, Jahović je progovorila o svojoj svekrvi, Tuin Ileri, pričajući o njihovom prvom susretu, trenutnom stanju njihovog odnosa te kako je razgovor neočekivano skrenuo na svekra Emine Jahović. .

Prema njezinoj priči, Mustafa je navodno odrastao pod isključivom brigom svoje majke i marljivo se trudio završiti svoje obrazovanje, uspostaviti svoju neovisnost i na kraju postati poznata turska glazbena senzacija. Nakon Eminina intervjua, nekoliko dana se nagađalo gdje je Jusuf, otac pjevačice, koji je navodno bogat i uspješan poduzetnik. Tek danas je Mustafa konačno smatrao prikladnim podijeliti fotografiju svog oca na Instagramu.

Na slici Jusuf Sandal, zajedno sa daidžom Ahmetom i Mustafinom, ponosno stoji uz Javuza, najmlađeg Emininog nasljednika, koji očito posjeduje jaku strast prema nogometu i već pokazuje impresivna postignuća za svoje godine. Osim što je podijelio fotografiju, glazbenik je ponosno podijelio kako je njegov sin perspektivan nogometaš, a otkrio je i kako se maleni Javuz odlično snalazi na terenu kada su mu djed i Ahmet bodrili s tribina.

Putanja Javuzove sportske karijere i razmjeri njegove zvijezde još uvijek nisu poznati. No, neosporno je da je plijenio pažnju i naklonost svog oca, a čini se da mu financijska potpora više ne nedostaje. Nakon nedavnog okupljanja, Mustafa je jasno pokazao da nije zanemario svoje obaveze, kako je Emina ranije ustvrdila. Upravo suprotno, svim se srcem posvetio svojim sinovima, progresivno povećavajući količinu kvalitetnog vremena koje je provodio s njima i pronalazeći ogromnu radost u tom iskustvu.

BONUS SADRŽAJ : EMINA JAHOVIĆ 

  • Kratka biografija : 

Rođena 15. siječnja 1982. u Novom Pazaru, Emina Jahović je srpsko-turska pjevačica, tekstopisac i autor. Provodeći svoje vrijeme između Beograda i Istanbula, stekla je ogromnu popularnost na platformama društvenih medija, a samo na Facebooku ima nevjerojatnih 750 tisuća pratitelja. Eminin otac Nusret bio je kardiolog, dok se majka Senija bavila pedijatrijom. Njena starija sestra Sibina krenula je stopama njihovih roditelja i postala dječji psihijatar, dok se njen stariji brat Mirsad proslavio kao renomirani košarkaš.

  • Istaknuti dijelovi privatnog života

Emina je školovanje započela u Osnovnoj školi “Meša Selimović”, gdje je doživjela gubitak oca prije završetka studija. Uz svoje akademsko bavljenje pokazala je i talent za treniranje košarke, sviranje gitare, zborsko pjevanje, glumu, kiparstvo i narodni ples. Unatoč tome što je u početku željela postati arhitektica, Emina je na kraju odabrala glazbeni put. Sa 17 godina ušla je u brak s javnosti nepoznatim privatnikom Aladinom Đulovićem. Nažalost, njihova zajednica bila je kratkog vijeka. Emina je diplomirala na BK Univerzitetu, smjer menadžment. Mediji su je često ljubavno povezivali s Markom Miškovićem, iako je tvrdila da su jednostavno prijatelji.

Godine 2004., tijekom boravka u Bodrumu, susrela se s poznatim pjevačem Mustafom Sandalom. Njihove zaruke dogodile su se u pitoresknom švicarskom gradu Sankt Moritzu. Međutim, njihova je veza naišla na prepreku kada je Mustafa izrazio neodobravanje njihovog angažmana u javnim nastojanjima, što je na kraju dovelo do njihovog razdvajanja. Ipak, uspjeli su prevladati nesuglasice te su 13. siječnja 2008. izmijenili zavjete u cijenjenom istanbulskom hotelu “Otoman”. Radost im se višestruko povećala u kolovozu te godine, kada su dočekali svoje prvo dijete, sina Jamana. Četiri godine kasnije, 21. februara 2012. godine, Emina je rodila njihovog drugog sina Javuza. Također je tijekom ove godine dobila tursko državljanstvo. Emina je visoka 178 cm i održava težinu od 57 kg. Njezine tjelesne mjere zabilježene su kao 86-60-86. Talentirana pjevačica svoju zavidnu figuru pripisuje kombinaciji genetskih faktora i predanosti svakodnevnom vježbanju.

Prema medijskim izvješćima, pojavile su se tvrdnje da se podvrgnula zahvatu umetanja balona u trbuh kako bi kontrolirala svoju težinu. Međutim, Emina tvrdi da je operirala samo nos jer je slomljen u dva navrata. Nakon deset godina braka, Emina i Mustafa odlučili su sporazumno raskinuti vezu u junu 2018. godine. Izvori sugeriraju da su problemi u braku počeli prije dvije godine, ali su ih pokušali spasiti za dobrobit svoje djece. Pjevačica je u televizijskom nastupu otvoreno ispričala izazove s kojima se susrela tijekom razvoda. Otkrila je da je prolila mnogo suza, a čak je izjavila da je njezin bivši suprug bio malo zabrinut. Unatoč razlazu, bivši par zadržao je prijateljski odnos. Nakon razlaza, Emina je ušla u ljubavnu vezu s turskim biznismenom Sadettinom Saranom.

Prema izvješćima, njihova je veza završila krajem 2018., da bi se ponovno obnovila 2021. Nije dala nikakve javne izjave u vezi s tim člancima. Pjevačica je iskreno progovorila o izazovima s kojima se susrela nakon razvoda, posebno se osvrnuvši na problem nemogućnosti njenog bivšeg supruga da financijski uzdržava njihovu djecu. Vrijedno je napomenuti da to nije zbog nedostatka sredstava s njegove strane, već iz drugih neotkrivenih razloga. Naglasila je svoju odlučnost da se bori ne samo za dobrobit vlastite djece, već i za sve žene koje se suočavaju sa sličnim poteškoćama nakon razvoda u osiguravanju jednakog vremena za roditeljstvo za oba roditelja.