Popularna voditeljka Jovana Jeremić iznova iznenađuje javnost, ali ovoga puta nije njen partner Dragan taj koji je u fokusu. Umesto toga, Jovana je dobila luksuzni Rolex sat čija se vrednost procenjuje na neverovatnih 20.000 evra, a nije mogla da odoli da se ne pohvali ovim skupocenim poklonom.

 

 

 

 

Jovana je momentalno podelila svoje oduševljenje sa svojim pratiocima na Instagramu, deleći sa njima ovu sjajnu vest.

 

“Sve što sam želela iz prethodnog plana je ostvareno: Stan u samom centru Beograda, najnoviji automobil i Rolex. Moja dragocenost je stigla, i to od moje najbolje prijateljice Aleksandre. Ona mi nije ništa rekla do juče kada je poklon stigao. Naše prijateljstvo ne može se meriti novcem, i ja bih za svoju prijateljicu učinila sve”, otkrila je Jovana sa zadovoljstvom i dodala:

 

 

 

 

“Večeras mi je rekla da je poštovanje osnova svega i da me obožava jer sam čovek kakav retko ko može biti. Moji prijatelji su moje najveće bogatstvo. Ja imam samo prave prijatelje i brinem o njima, čuvam ih i volim. Svako bi trebao imati osobu koja će biti stub njegovog života, kao i partnera koji je neizostavni deo tog života”, napisala je voditeljka u svojoj objavi na Instagramu.

 

Iako su mnogi očekivali da je ovaj skupoceni poklon stigao od njenog partnera, Jovana je sve iznenadila otkrivši da je dar od njene bliske prijateljice.

 

 

 

 

Inače, dobro je poznato da Dragan obasipa Jovanu vrednim poklonima, dok su njih dvoje poznati po svojoj ljubavi, o čemu su javno govorili. Jovana je čak predstavila i Draganaov dvorac u Grockoj, u kojem sada oboje uživaju, što jasno pokazuje da njihova veza ima budućnost i da će, prema svemu sudeći, dugo trajati.

BONUS TEKST

Malina je izuzetno cenjena biljka u svim razvijenim zemljama sveta, ne samo zbog svog neodoljivog izgleda, ukusa i mirisa, već i zbog bogatstva svojih lekovitih svojstava.

Ovaj bobicasti plod očarava svojom slatkoćom, a istovremeno sadrži minimalan broj kalorija, što ga čini idealnim izborom za uživanje. Samo 150 grama malina sadrži manje od 60 kalorija i manje od 10 grama ugljenih hidrata.

Malina je izuzetno bogata fruktozom, flavonoidima, vitaminima (posebno vitaminom C i E) i mineralima, s posebnim naglaskom na kalijumu. Ali ono što je najvažnije, maline su bogate vlaknima. Sastojci poput antocijanina i polifenola, koji su prisutni u malinama, predstavljaju moćne antioksidanse s antikancerogenim svojstvima, čineći ih izuzetno korisnim kao zaštitom od raznih bolesti i kao prirodni saveznik u borbi protiv raka.

Konzumiranjem malina obezbeđujemo telu potrebnu energiju, podržavamo pravilan rad nervnog sistema i održavamo zdravo tkivo, posebno krvne sudove. Ova voćka je korisna za poboljšanje krvne slike, povećanje apetita kod dece, kao i za ublažavanje mučnine i povraćanja.

U narodnoj medicini, sok od malina se preporučuje za lečenje bolesti želuca i creva jer efikasno čisti sistem za varenje. Takođe može biti koristan u tretiranju urinarnih infekcija i smatra se da deluje rashladjujuće, te se preporučuje i kod groznice.

Listovi maline, pripremljeni u obliku čaja, preporučuju se za jačanje srca, lečenje hemoroida, alergijskih osipa na koži i manjih povreda kože. Takođe, čaj od listova maline može pomoći ženama da postanu majke, jer se nekada često koristio za lečenje ženskog steriliteta, čisteći jajovode i pozitivno delujući na zidove materice.

Zbog niskog sadržaja ugljenih hidrata, malina je u razumnim količinama sigurna i za ishranu dijabetičara, što se ne može reći za svako voće. Čak su neka istraživanja pokazala da maline povoljno utiču i na regulaciju nivoa šećera u krvi.

Važno je napomenuti da je berba malina moguća sredinom leta i da, bez obzira na cenu, ne treba ih propustiti. Sve poslastice napravljene od ovih divnih plodova mogu imati određene zdravstvene prednosti za organizam, ali kako bi se maksimalno iskoristila sva lekovita svojstva malina, preporučuje se njihova konzumacija u svežem obliku. Izuzetak čine osobe koje imaju ozbiljne bubrežne probleme, za koje sveže maline mogu biti štetne.