Glavni motiv premještaja Duška Tošića u Istanbul uglavnom su bili poslovni razlozi. Nakon što se povukao iz svijeta profesionalnog nogometa, suprug Jelene Karleuše krenuo je u uspješnu karijeru nogometnog menadžera, učinkovito pokazujući svoju vještinu u prepoznavanju talentiranih igrača diljem Europe.

Veza Duška Tošića s Turskom, gdje je proveo dosta vremena igrajući, donijela je zapažene uspjehe. Uz profesionalne napore, često se vraća u zemlju iz osobnih razloga, uključujući ponovno povezivanje s prijateljima i uranjanje u živopisnu atmosferu lokacija koje preferira u gradu. Tijekom svojih posjeta Istanbulu, Duško Tošić usredotočuje svoja iskustva na boravak u omiljenom hotelu koji pruža prekrasnu panoramu Bosporskog tjesnaca, kao i zadivljujuće vjerske i kulturne znamenitosti koje krase grad.

Bez sumnje, bivši nogometaš pružio je najuvjerljivije dokaze koji podupiru ovu tvrdnju kroz nedavni video koji je podijelio na svom Instagram računu, točnije u svojoj insta storiji. S nevjerojatnih 460.000 pratitelja, Duško je svoju publiku počastio da zavire u svoju hotelsku sobu, otkrivajući očaravajući i zadivljujući pogled. Živahno okruženje, uz prisustvo ptica kraj njegovog prozora, odmah je privuklo pažnju kako cijenjenog sportaša, tako i njegovih vjernih pratitelja.

Ovaj prizor koji oduzima dah izazvao je opće divljenje, potaknuvši mnoštvo intrigantnih komentara. Jednodušno se slaže da se Duško našao u izuzetnom društvu, bez sumnje uživajući u nesvakidašnjem iskustvu. Nagađalo se hoće li mu večer biti jednako divna kao jutro. Poznato je da Jelenin drugi suprug već duže vrijeme uživa u miru u Istanbulu. Ipak, sve se više vjeruje da neće proći dugo prije nego što se oprosti od vile na Dedinju i nabavi rezidenciju u njemu dragom Beogradu.