Adnan Babajić, poznata ličnost iz Živinica u Bosni i Hercegovini, slavu je stekao sa 20 godina kada je učestvovao u popularnom reality show programu. Uprkos rastućem uspjehu, Adnan je donio izazovnu odluku da napusti svoju obećavajuću muzičku karijeru. Prevazilazeći ovu ogromnu tragediju, Adnan i Lejla su položili zavjete i krenuli na zajedničko putovanje, uspostavljajući dom pun ljubavi i dočekavši svog dragog sina Adina.

Trenutno živeći u živopisnom gradu Čikagu, par je uspešno izgradio harmoničnu i privrženu porodicu, ceneći svaki trenutak i prihvatajući život u potpunosti, o čemu svedoče njihove divne i živahne fotografije. Adnan je stekao snažnu reputaciju za sebe kao cijenjenog i uspješnog vlasnika nekretnina, koji upravlja ogromnom flotom automobila. Uprkos glasinama koje sugerišu da se Adnan zaposlio kao čistač bazena u inostranstvu kako bi prehranio svoju porodicu, istina o njegovim nastojanjima je daleko od toga.

U iznenađujućem preokretu događaja, Adnan se hrabro upustio u područje kozmetike, osnivajući svoju vlastitu liniju kozmetičkih proizvoda. Bila je to odluka koja je podigla obrve i ostavila ljude i zaintrigirane i skeptične. Međutim, Adnanov put do uspjeha nije započeo kozmetikom. Pre deceniju i tri godine učestvovao je na veoma cenjenom takmičenju poznatom kao “Operacija Trijumf” i izašao kao pobednik. Taman kada se činilo da je Adnanov život na rubu radosti i slavlja, dogodila se tragedija.

Samo dva dana prije njegovog vjenčanja, njegova voljena majka Ulfeta je tragično preminula, ostavljajući ga da se bori sa nepodnošljivim bolom njenog gubitka. Nakon vjenčanja sa Lejlom, Adnanovo prisustvo na mreži živopisno oslikava njegov živahni novi život u Čikagu. U vreme kada je avgust krenuo, uspešno sam sebi organizovao brojne nastupe. Vrijedi napomenuti da sam svoj talenat već pokazao na otprilike petnaest različitih vjenčanja.