Ana Bekuta, JE poznata estradna umetnica u oblasti narodne muzike, tokom života se suočavala sa brojnim preprekama. Sa 17 godina, Ana je postala majka vanbračno rođenog dečaka Igora. Međutim, ubrzo nakon njegovog rođenja, Igor je oduzet od Ane kao beba zbog njene nemogućnosti da ga izdržava.

 

 

 

 

Ovaj period razdvojenosti bio je najteži period u Aninom životu. Ne samo da se borila da sastavi kraj s krajem, već se suočila i s oštrim nadzorom i kritikama društva zbog toga što je nevjenčana majka. Ni njeni roditelji nisu bili pošteđeni podsmeha i tračeva koji su se širili selom. Anu je duboko bolelo kada je videla da se njeni najmiliji nepravedno okrivljuju za nešto u čemu nisu učestvovali. Ana je postala majka kao mlada, ali se brzo prilagodila teškim okolnostima i svom sinu omogućila srećno detinjstvo i tipično vaspitanje. Međutim, nakon porođaja, Ana je bila prinuđena da svoje dete smesti u zapušteni dečji dom, što joj je do danas ostalo traumatično sećanje.

 

 

 

Uprkos iskušenjima, Anina ljubav prema muzici ponovo se rasplamsala i nastavila je njome vatrenije nakon rođenja sina Igora. Danas, Ana i Igor dele lepu vezu, a on je često prati na njenim koncertima i nastupima. Ana je jednom otkrila: “Želela sam da rodim novi život.” Nažalost, ova odluka je mojim roditeljima donijela nelagodu i agoniju. Kako bi ugušio tračeve i ublažio napetost u svojoj zajednici, Igor je smješten u ustanovu na skoro osam mjeseci. Opresivna atmosfera natjerala je moje drago dijete da ostane skriveno od onih koji nisu bili svjesni. Prema njenom ranijem komentaru, stanovnici sela su dočekani na sramotu.

 

 

Nakon što je Igor zadobio teške unutrašnje prelome, Ana je bila slomljena kada je morala da donese tešku odluku da ga smesti u ustanovu za negu. Iskazala je kako je ovo iskustvo ostavilo vječnu ranu na njenom srcu i da bol zbog gubitka njega nikada neće u potpunosti zacijeliti. Ana je takođe rekla da je kritikovana što nije reagovala ranije i što je navodno pokušala da sakrije situaciju ostavljajući Igora u udaljenoj bolnici, zbog čega su drugi poverovali da je budalasta.