Dragoslav Lazić, koji je reditelj i bivši supružnik Snežane Savić – glumice sa kojom deli ćerku Anitu, u 86. godini, postao je otac blizanaca. Važno je napomenuti da je u vrijeme njihovog rođenja imao 76 godina. Bivši partner Snežane Savić oženio je glumicu Draganu Turkalj, koja je od njega mlađa 32 godine. U 76. godini sa Draganom je dobio blizance: ćerku Iskru i sina Lazara.

 

 

 

Dragana je ranije govorila o izazovu rađanja dece. Tokom druženja sa suprugom, čovjekom ogromne snage i karaktera, naučila sam da u životu nema ništa sramotno. Upoznala sam ga kada sam imala 26 godina i zajedno smo krenuli na put roditeljstva. Međutim, kako nismo uspjeli zatrudnjeti prirodnim putem, nakon brojnih neuspjelih pokušaja okrenuli smo se vantjelesnoj oplodnji. Kako se svaki naredni pokušaj pokazao neuspješnim, sve sam dublje padao u očaj, pitajući se zašto sam kažnjen i šta sam učinio da to zaslužim. Ali moj suprug Dragoslav je odbio da odustane i ohrabrio nas je da nastavimo da se trudimo. Svaki neuspjeh je bio bolan, a on je svjedočio o mojoj patnji.

 

 

 

U intervjuu za “Hello” podijelio sam svoju priču i kako mi je njegova nepokolebljiva podrška pomogla u tim teškim trenucima. Snežana, još jedna žena koja se suočila sa sličnim borbama, otkrila je da održava prijateljski odnos sa bivšim suprugom i njegovom novom porodicom. Ona čak prisustvuje rođendanima svoje ćerke i unuke, gde vidi blizance. Glumica je napomenula da je njen bivši supružnik imao decu pre desetak godina. Međutim, ona održava prijateljski odnos s njim i njegovom novom porodicom. Njihove bliznakinje ima priliku da vidi na zajedničkim rođendanima unuke i ćerke Anite, gde provode vreme zajedno. Iako priznaje da nije sigurna u njihovu tačnu starost, glumica napominje da su blizanci nešto mlađi od unuke.