Bivša voditeljka  postala je prva žena Vojina Ćetkovića.Brak Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića jedan je od najčvršćih brakova koji traje više od 15 godina. Vrijedi napomenuti da je u vrijeme njihovog prvog susreta Vojin već bio u braku s voditeljkom Natašom Milovanović, koja je bila zaposlena na Trećem programu RTS-a.

  • Sa 17 godina Sloboda se prvi put susrela s Vojinom dok je snimala studentski film. Nisu ni slutili da će im se putevi ponovno susresti dok zajedno slave njegovu momačku večer. Sloboda se rado prisjeća njihovog zajedničkog snimanja 2008. godine, neposredno pred Vojinovo vjenčanje. Na setu su uživali, uživali u međusobnom društvu i stvarali trajne uspomene.

Sloboda opisuje Vojina kao izuzetnu i pametnu osobu, zbog čega je njihovo prijateljstvo još posebnije. Možete li mi dati podatke o Vojinovoj bivšoj supruzi? Unatoč nastojanjima da zadrži privatnost u privatnom životu, njezino vjenčanje 2001. postalo je senzacionalna vijest koja je zaludila medije, iako je već tada bila prepoznatljiva figura u javnosti. Njihova ljubav, nažalost, nije izdržala test vremena, zbog čega se brak raspao nakon samo nekoliko godina.

  • Nataša, odlučna u namjeri da ponovno izgradi svoj život, preselila se u Pariz gdje se posvetila školovanju i krenula na potpuno novo putovanje. Namjerno se drži po strani u medijima, no u jednom rijetkom intervjuu davne 2007. godine nakratko se dotakla osobnog života. “Trenutno sam u dubokoj i stabilnoj vezi punoj ljubavi. U mom životu ljubav uvijek ima prednost nad poslom. Biti s nekim tko nije dio javnosti, tko je dugo izbivao iz ove sredine i tko je stariji od mene za nekoliko godina, uistinu se pomlađuje”, otkrila je tada Nataša.

Nasuprot tome, Vojin je blagoslovljen dugim godinama blaženog i skladnog braka sa glumicom Slobodom Mićalović, a vrhunac njihove ljubavi su dvije preslatke kćerke bliznakinje. Bilo je mnogo rasprava oko Natashe kada je odlučila raskinuti brak s vrlo traženim mladim glumcem koji je zarobio srca žena posvuda. Kružile su glasine da je imala kratku ljubavnu vezu s Goranom Pitićem, bivšim ministrom u vladi Zorana Đinđića. Naime, Pitić je doktorica ekonomije te posjeduje zadivljujuću i nekonvencionalnu životnu priču.

  • Goran, rođen u Velesu 1961. godine, gdje mu se otac zaposlio, odrastao je u Zadru. U Zadru je prvi put otkrio svoju strast prema košarci. No, po dolasku u Beograd zanimanje mu se usmjerilo prema pjevanju. Vojin Ćetković, poznati srpski glumac, rođen je 22. kolovoza 1971. godine u Kruševcu. Završio je studij na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu, čime je postavio temelje za njegovu zapaženu karijeru. Ćetković se proslavio ulogama u raznim filmovima i televizijskim serijama, a ističe se u seriji “Obiteljsko blago”.

Njegov doprinos srpskoj glumi nadilazi kvantitet njegovih uloga; očituje se i u iznimnoj kvaliteti njegovih izvedbi. Njegov talenat služi kao inspiracija kako njegovim kolegama glumcima, tako i publici širom Srbije i regiona. Rođen 22. kolovoza 1971. godine u Kruševcu, Vojin Ćetković je poznati srpski glumac.

  • U ovom gradu proveo je svoje prve godine i školovao se, završivši osnovnu školu i Kruševačku gimnaziju kulturno-informativnog smjera. Sa samo osam godina, Vojin je krenuo na glumački put, debitujući u kruševačkom „Teatru Za“. U godinama formiranja aktivno je sudjelovao u Kruševačkom pozorištu i dramskoj sekciji, posvetivši cijelo desetljeće amaterskoj glumi uz vođenje vlastitog radijskog programa.