Goran Ivanišević, široj javnosti poznatiji kao ugledni umirovljeni tenisač koji odnedavno trenira Novaka Đokovića, jednog od najvećih tenisača u povijesti, trenutno je u centru pažnje zbog svoje tužbe protiv bivše supruge i njihove kćeri Amber. Objava Tatjane Dragović o tome izazvala je velike špekulacije u javnosti. Poznato je da su razvodi teški, pogotovo kada se odvijaju pred očima javnosti.

 

 

No, situacija između Gorana Ivaniševića i njegove bivše supruge daleko je od obične. Par se razišao prije desetak godina, ali su od tada uspjeli održati pozitivan odnos. Nedavno otkriće umirovljenog tenisača zaprepastilo je medije o njihovom prijateljskom razlazu. Kada je pokušao locirati prihode koje je s pravom stekao prije i tijekom braka, a koje je nezakonito uzela Tatjana Dragović, odmah je optužen da je obiteljski zlostavljač. Tatjana Dragović nakon Goranove javne objave nekoliko je dana ostala bez riječi, no ipak je ipak odgovorila. Dr. Joe Dispenza tvrdi da se transformacija događa samo kada pojedinac promijeni svoju energiju. U biti, promjena nečije energije dovodi do promjene u njihovom životu. Ako netko dopusti svojoj okolini da diktira njegove emocije i misli, ne bi trebao očekivati ​​bilo kakve promjene koje će se dogoditi u njegovom životu.

 

 

 

Međutim, ako preuzmu kontrolu nad svojim emocijama i mislima, primijetit će promjenu u svojoj okolini. Ova će promjena rezultirati smanjenjem reakcija na ljude u njihovim životima, jer sebe više neće promatrati kao žrtve. Jednom kada pojedinac shvati da je odgovoran za ishod svog života, počet će sebe doživljavati kao arhitekta vlastitih iskustava, a ne kao nemoćne žrtve. Riječi su to koje je dr. Joe Dispenza podijelila na svom Instagramu.