Veliko interesovanje javnosti prevladalo je na društvenim mrežama nakon što je objavljeno da će Ana Bekuta pauzirati od Zvezda Granda. Kako smo već mogli pročitati, čelnici “Grand produkcije” otkrili su da će Ana Bekuta iz opravdanih razloga izostati sa budućih snimanja “Zvezda Granda”, jer se nije pojavila ni na posljednjem snimanju.

Neočekivanim spletom događaja doznaje se da će proslavljeni pjevač Dragan Kojić Keba zamijeniti Anu Bekutu i surađivati ​​s njezinim natjecateljima u sljedećih pet emisija. Okolnosti Aninog odsustva i dalje su tajna. Dok se raste iščekivanje da pjevačica istupi i podijeli važne aspekte svog života, ona je svojevoljno pauzirala svoje poslovne obveze. U zapaženom prikazu, Ana je podijelila video s počivališta Milutina Mrkonjića, pokazujući veliki cvjetni aranžman koji je donijela za njega. Dodatno, dala je do znanja da je današnji datum značajan za Mrkonjića, jer njihova zajednička ljubav traje više od deset godina.

Romansa pokojnog političara Milutina Mrkonjića i srbijanske pjevačice Ane Bekute podsjeća na zanosan film. Iako je s njom proživio, kako je opisao, najčarobnije dane u životu, Mrkonjić se nikada nije odlučio oženiti Bekutom. Obrazloženje ove odluke doista je izvanredno. Značajan faktor bio je i Milutinov brak s Draganom Mrkonjić, koja nije bila voljna raskinuti njihovu vezu zbog uvjerenja da je on jedini izvor sreće u njenom životu. Začudo, svu Milutinovu imovinu naslijedila je njegova zakonita supruga, ostavljajući Bekutu bez financijske potpore. U pokušaju da objasni nekonvencionalan izbor svog partnera, pjevačica je nedavno iskoristila Instagram kao platformu.

Usred dezintegracije mog osobnog svemira tijekom prethodne godine, bilo je obilje diskursa oko moje i Milutinove imovine. Ponekad se pokazalo da je zahtjevan zadatak apsorbirati i razumjeti te rasprave. Gotovo kao da sam prikazana kao siromašna, a ne kao žena koja je četiri desetljeća posvetila radu, stjecanju i izgradnji. Možda vam je to nezamislivo, ali ja sam uspio skupiti veće bogatstvo od Milutina. Pronicljivo sam ulagao i vodio pošten život prije, tijekom i nakon našeg zajedničkog vremena. Godine 2012. putevi pjevačice i bivše ministrice neočekivano su se ukrstili, a Bekuta je njihov susret opisala kao slučajan, spontan i značajan.

Među pojedincima predstavljenim u emisiji, jedino mi nije bila poznata Ana. Naš prvi susret dogodio se na koncertu Šabana Šaulića, gdje se ona neočekivano latila mikrofona. Zaintrigirana njezinom prisutnošću, raspitala sam se o njezinu identitetu i saznala sam da je to Ana Bekuta. Unatoč tome što sam je prije vidio na televiziji, nisam je uspio osobno prepoznati. Tijekom njenog kratkog nastupa dragovoljno sam platio pozamašnu svotu za dvije njene pjesme. Međutim, kad sam je pokušao staviti rukom oko struka, brzo me opomenula, podsjetivši me na moj bračni status. Kao odgovor, šaljivo sam zatražio povrat novca koji sam potrošio. Ovu zgodu Mrkonjić je kasnije prepričao u emisiji, što je Anu potaknulo na dodatni komentar.

Dodala je da ga je iskreno suočila s time da je primijetila vjenčani prsten na njegovoj desnoj ruci, koji je na kraju skinuo i razjasnio joj status veze. Dok su izražavali svoju želju za doživotnom ljubavi, naišli su na divljenje drugih koji su njihovu priču smatrali inspirativnom i izvorom obnovljene vjere u snagu ljubavi. Kad god bi je pitali o braku s Milutinom, odgovarala je s osmijehom, naizgled dajući do znanja da nimalo ne žali što nije njegova zakonita supruga. Jasno je dala do znanja da nema namjeru stupiti u brak, tvrdeći da je u pitanju zdrav razum. Želja za slobodom joj je najvažnija, a istaknula je prisutnost povjerenja u njihovoj vezi od njezina početka. Prema njezinu mišljenju, brak nema moć promijeniti njihovu dinamiku.

Njihova veza započela je na Valentinovo, 14. veljače 2012., a taj su poseban dan svake godine obilježavali kao svoj. Unatoč tome što su ih profesionalne obveze sprječavale da budu fizički zajedno, večer su cijenili kao vrijeme posvećeno isključivo njihovoj vezi. S neizmjernim su entuzijazmom radosno zagrlili devetu godišnjicu svoje ljubavi, ne sluteći da će to nažalost obilježiti njihovo konačno zajedničko slavlje. Kurir prenosi da će predstojeća proslava godišnjice biti ublažena zbog toga što nije okrugla. Umjesto toga, fokus je na iščekivanju sljedeće prekretnice za deset godina, koja će se obilježiti velikim gala događajem. Aktualnu obljetnicu zasad će obilježiti intimnijim druženjem u krugu obitelji, bez ekstravagantnih veselja.