Poduzetnica i manekenka Nataša Okli nedavno je uživala u posjeti plaži Bronte Beach u sunčanom Sydneyu. Tokom izlaska Nataša je samouvjereno pokazala svoju zanosnu tjelesnu građu i raskošne obline, a u prvi plan je došao upečatljiv plavi bikini koji je istaknuo njenu prirodnu ljepotu.

Natašine nesavršenosti nisu prošle nezapaženo mnogima, no čini se da na nju nemaju nimalo utjecaja. Samouvjereno grleći svoj celulit i salo na trbuhu, ponosno pokazuje svoje tijelo u plavom kupaćem kostimu koji ističe svaku oblinu. Bez obzira na pažnju koju izaziva, ovaj poduzetnik ostaje ravnodušan. U nedavnom dokumentarcu bivša zaručnica Borisa Beckera otkrila je da nije bila svjesna kraja njihovih zaruka sve dok o tome nije pročitala u jednom tabloidu. Prisjećajući se raspada veze s Beckerom, Alessandra Mejer-Volden slikovito opisuje osjećaj bacanja pod autobus. Ova anegdota prikazana je u drugom nastavku dokumentarne serije ITV-a pod nazivom “Boris Becker: Uspon i pad”.

Boris je Alesandru upoznao tijekom njezinog djetinjstva, jer je bila kći njegovog vjernog menadžera Aksela Mejera-Woldena. Tragično, njezin otac je preminuo 1997. godine. Tek devet godina kasnije, kada su Alesandra imale 24, a Boris 40 godina, njihova se ljubavna priča počela raspletati. Početak njihove veze podsjeća na priču iz knjige priča, prema Alessandri. Njihovo putovanje na očaravajući otok Sardiniju pripremilo je pozornicu za Borisa da postavi pitanje, stvarajući istinski romantično iskustvo. “Tijekom početnih faza osjećala sam neodoljiv osjećaj sigurnosti u njegovoj prisutnosti”, prisjeća se vitka plavuša. Nije mogla ne podsjetiti se na duboko povjerenje koje je njezin otac imao u Borisa, tretirajući ga kao da je dio njihove obitelji.

Alessandra priznaje da nije bila svjesna burnih okolnosti koje su pratile Borisa. Njegovi osobni poslovi bili su u neredu, ispunjeni razvodima, djecom i prekidima. Tijekom njihova putovanja u Miami Alessandra se razboljela, a tada je Boris neobjašnjivo počeo izbjegavati njezine pozive i pokazivati ​​čudno ponašanje. Ostala je u mraku, nesigurna gdje se on nalazi. Nesvjesna nadolazećih posljedica, Alessandra je odlučila kontaktirati ga putem poruke. “S obzirom na to da ne odgovaraš na moje pozive i izostaje komunikacija, mogu samo pretpostaviti da su naše zaruke otkazane”, napisala je Alessandra.

Prema Alessandri, Boris Becker je navodno podijelio tu konkretnu poruku, koja je izvučena iz izvornog konteksta, s tabloidima. Priča se da je bivši tenisač novinarima rekao: “Pogledajte ovu užasnu situaciju u kojoj je mlada žena, koja ima samo 24 godine, prekinula našu vezu poslavši mi SMS poruku.” Alesandra otkriva: “Moje otkriće o raskinutim zarukama došlo je iz Bild Cajtunga. Boris se, s druge strane, postavio kao žrtva, pažljivo stvarajući sliku koja će ostaviti pozitivan dojam. Činilo mi se kao da me izdao i potpuno napustio .” Kći Bekerovog bivšeg menadžera izražava svoju frustraciju, izjavljujući: “Nisam razgovarala s njim od tog dana.”

Sada nastanjena u Miamiju, Sandy, kako je zovu, prije nekoliko godina stupila je u brak s njemačkim glumcem Oliverom Poserom, a zajedno su odgojili troje djece. Nakon njihovog rastanka, Sandy je u svoj život primila još dvoje djece i trenutno živi s njima kao samohrani roditelj. Uz aktivnu prisutnost na raznim platformama društvenih medija, kolekciju njezinih fotografija možete pogledati u galeriji. Rođen 22. studenog 1967. godine, Boris Becker, slavni njemački tenisač, proslavio se u svijetu tenisa. U početku prepoznat kao mladi pobjednik renomiranog teniskog prvenstva Wimbledon, ostavio je trajan dojam u carstvu tenisa.

Među njegovim atletskim trijumfima vrijedan je spomena njegov izvanredan podvig osiguravanja pobjede na 6 Grand Slam turnira u pojedinačnoj konkurenciji, uz osvajanje slavne zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Barceloni 1992. godine. Ovo prestižno odličje osvojeno je u kategoriji parova, a Becker je bio u paru s Michaelom Stichom. Beckerovo pravo mjesto među elitnim svjetskim tenisačima je dobro utvrđeno. Naime, na ljestvici renomiranog časopisa “Tennis” od 1965. do 2005. godine zauzimao je impresivno 18. mjesto među 40 najboljih tenisača svijeta.