Pevačica Zorica Brunclik, zajedno sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, danas je prisustvovala proslavi Svetog Trifuna, slavi Samostalnog sindikata estradnih umetnika i izvođača Srbije. Zorica je otkrila da je baš na današnji dan rodila svoju najstariju ćerku, izražavajući svoju emotivnu povezanost s tim datumom. “Na današnji dan sam rodila najstariju ćerku, tada sam bila očajna jer sam taj dan drugačije zamišljala. Uvek se smeškam od sreće i posle toliko godina. U našoj kući delimo poklone bez prestanka, utrkujemo se, sve su to sitnice koje život znače. Za mene je ljubav sve što živi i raste,” rekla je Zorica.OVO JE POSEBAN DAN ZA ZORICU BRUNCLIK: Uvek se smeškam od sreće i posle toliko godina...

Govoreći o poklonu za Dan zaljubljenih, istakla je da nisu razmišljali šta bi kupili jedno drugom. “Sada smo okupirani putovanjima, očekujem da mi uskoro kaže da uzmemo ručni prtljag i krenemo. Parfem je inače kliše za poklon, kupujem ga sama sebi kada se vraćam sa puta uglavnom. Nije lako biti originalan. Sofronijević je slavio 40. rođendan i naš poklon je bio zaista originalan. Kada imate godina koliko imam ja, vrlo je teško iznenaditi osobu. Ne patim od materijalnih stvari,” istakla je.

Dodala je i da su sada sami, bez mnogo gostiju kod kuće. “Nekada je to bila puna kuća. Sada smo mi oni koji idemo u goste. Šalim se. Sada su više kod nas, nego kada su živeli sa nama. Mi kada se okupimo, moramo da zakupimo salu za proslave, hvala bogu pa je tako,” zaključila je Zorica. Na kraju, Zorica je podelila šalu o svojoj porodičnoj situaciji, ističući da su sada sami i da je kuća manje puna nego ranije, ali da uživaju u okupljanjima sa porodicom i prijateljima.