Jedna od najljepših srpskih glumica Marija Petronijević proslavila se ulogom u TV seriji “Selo gori, a baba se češlja”, u kojoj je odigrala vrlo zapanjujuću ulogu u kojoj je svojom ljepotom ostavila dah. daleko i ljudi je zovu “srpska Monica Belluca”. Na vrhuncu popularnosti glumica se povukla iz svijeta medija i odlučila napraviti veliki korak u životu. Odnosno, udala se za farmera, rodila kćer i posvetila se seoskom životu.

  • Maria na svom Instagram profilu često objavljuje fotografije svog okruženja i rezultate svog rada. Glumica se ne ustručava objaviti fotografije na kojima čuva ovce, kosi travu i uzgaja biljke. Trudila se ne otkrivati ​​previše o svom privatnom životu, a trudnoću je skrivala sve do devetog mjeseca kada je otkrila da će uskoro postati majka.

S druge strane, supruga Milinka Isakoviča ne eksponira se mnogo u javnosti, a njih dvoje se rijetko pojavljuju na događajima o kojima izvještavaju mediji, ali su zajedno bili na nekom događaju, a s vremena na vrijeme su objavili i svoje fotografije . Na Instagramu možemo vidjeti i kako izgleda misteriozni suprug “srpske Monike Beluče”. Curiel je ranije napisao da je Isaković javnosti postao poznat prije više od deset godina kada je u okviru humanitarnog pokreta “Milinko vam daruje” putovao po Srbiji i na različitim lokacijama ostavljao stotine poklona u nadi da će ih pronaći oni kojima su najpotrebniji. .

  • Humanitarac kaže da je njegova misija zapravo skrenuti pozornost na zaboravljene tradicije i ljudske vrijednosti u modernom dobu. “Jednog dana se probudim i osjećam se kao da sam dobra osoba i da sam učinio neke dobre stvari, ali sljedeći dan mislim da ću gorjeti u paklu jer tog dana nisam dao ni peni romskom prosjaku prije. Blanco Bridge”, rekao je tada. Marija Petronijević je srpska glumica i voditeljica. Rođena je 23. veljače 1987. godine u Požegi.

Živi i radi u Beogradu. Smatraju je jednom od najatraktivnijih žena naše pop glazbene industrije pa je mnogi nazivaju srpskom Monicom Bellucci. Odrasla je u selu Vishibaba i ima samo lijepa sjećanja na djetinjstvo. Roditelji su joj Dragana i Milia, a ima sestru Miliku, koja je četiri godine mlađa od nje i također je glumica. U zboru je i pjeva, a želi biti fotomodel. Osnovnu školu i gimnaziju pohađala je u rodnom gradu. Dobila je stipendiju na Sveučilištu “Johannesbit”, gdje je diplomirala na Fakultetu za kulturu i medije.

  • Mediji su je povezivali s manekenkom Banettom Janković, no Marija je demantirala da su zajedno. Od 2012. do 2016. počela je hodati s rukometašem Vladom Mandićem. Godine 2007. debitirala je u Kusturičinom filmu Zavjet koji je premijerno prikazan na festivalu u Cannesu. Sa samo 20 godina Marija je prošetala crvenim tepihom i upoznala mnoge svjetske zvijezde.

2008. godine počela je snimati TV seriju “Selo gori, baba se češlja” u kojoj je glumila dr. Ivanu. Godine 2009. tumačila je ulogu Lepoške u TV seriji “Seljaci”. Godine 2010. glumio je anđela u filmu “Bijeli anđeo”. 2011. godine sudjelovala je u snimanju novogodišnje emisije “Nova godina u Petrovcu” zajedno s kolegama iz serije “Selo gori, baba se češlja”. Počela je voditi emisiju “48 sati do vjenčanja”.