U 53. godini života u Italiji je preminuo Siniša Mihajlović, bivši srpski nogometaš i trener, koji je iza sebe ostavio suprugu, djecu i zapaženo profesionalno nasljeđe. Mihajlović se od 2019. godine hrabro borio s leukemijom, bitkom koja je nažalost odnijela i njegov život. U iskrenom otkriću, Dražen Mihajlović kasnije je podijelio dirljive uvide u otporno putovanje svog brata, osvrćući se ne samo na izazove s kojima se suočavao, već i na draga sjećanja iz njihova djetinjstva.

Nakon nekog vremena od sahrane nogometne legende, Sinišin brat Dražen se prisjetio susreta s Novakom Đokovićem, koji je, iako je s obitelji letio u Španjolsku, odlučio posjetiti Sinišu u bolnici u Bergamu. “U živom sjećanju mi ​​je ostao trenutak kada su Noletu, uz pomoć naše zajedničke prijateljice Ljubice Komnenić, priredili iznenađenje u bolnici. Za ovo iznenađenje presudnu ulogu imala je Ljubica, koja je vrlo cijenjena među Michelinovim kuharima i ocjenjivačima restorana.

Bio sam prisutan tog dana i upravo sam se vratio nakon što smo Siniša, koji je otpušten iz bolnice u Bergamu, i ja otišli u ljekarnu po njegove lijekove. Dok sam se vraćao gore, neočekivano sam u hodniku, ispred sterilnog prostora u koji se ulazi u zaštitnoj opremi, susreo Novaka.” – do ovog susreta je došlo na iznenađenje svih, kako je Dražen ispričao za “Telegraf”.

U našem susretu, tražio sam od njega da donese lijekove u svoju sobu jer nisam mogao biti prisutan u sobi. Sobe su sterilne kako bi se osiguralo da samo jedna osoba, ili možda nitko, ne može biti u blizini onih koji su podvrgnuti liječenju od takvih bolesti. Vrijedi napomenuti da je Nole, koji je otputovao u Španjolsku i usput se zaustavio u Bergamu, ostavio svoju obitelj, suprugu i djecu, da čekaju u avionu dok je on otišao posjetiti Sinišu u bolnicu. Ovaj čin doista oslikava Novakov izniman karakter kao čovjeka. Iako nisu bili posebno bliski, upoznali su se kroz svijet sporta, čuli su se i više puta susreli u Rimu tijekom Noletova sudjelovanja na Mastersu. Razmijenili su poruke podrške i ohrabrenja. To ističe Dražen Mihajlović govoreći o Novaku.