Iako ima samo 36 godina, Dajana Paunović, bivša voditeljica i pjevačica, sklona je dugoročnom razmišljanju. Iako bi se moglo pretpostaviti da je zauzeta smišljanjem novih poslovnih strategija ili da razmišlja o drugom braku, njen um ide drugačijim putem. Dajana je izrazila svoje nedavno razmišljanje o kupnji grobnog mjesta i raspitala se o njegovoj cijeni.

  • Tokom gostovanja u emisiji Goce Tržan “Ako progovorim”, Dajana je izrazila želju da bude sahranjena u Topčideru. Objasnila je da njena vezanost za kraj proizlazi iz djetinjstva i očaravajuće ljepote okolne šume i prirode. No, otkrila je i osjećaj nelagode zbog velikog broja ljudi koji se tamo okuplja. Ipak, ustrajala je i nastavila razgovarati o dijalogu koji je vodila sa sinom. Nakon što sam se predomislio, promijenio sam svoj prethodni izbor i izrazio sinu potrebu da se preselimo u rezidenciju s prostranim dvorištem.

Najvažnije mi je da imam priliku biti u samoći. Nakon pet godina, Žika Jakšić konačno je otkrio pravi uzrok njihovog razvoda – dva puta istu grešku. Na kraju je Dajana Paunović došla do svog bivšeg supruga Žike Jakšića, raspitujući se koliko košta njegovo posljednje počivalište.

  • Na to se prolomio smijeh u studiju, a Goca Tržan je pronicljivo primijetila: “Vas dvije ste identične”. Dakle, koji je razlog vaše odluke o rastavi? Zbunjen Žika Jakšić ispitivao je svoju bivšu suprugu s mješavinom čuđenja i zabrinutosti, pitajući je: „Smatraš li se normalnom? Što ti u tvojim godinama okupira misli? Duhovitom primjedbom svaku je situaciju s lakoćom pretvarao u bezbrižnu šalu, razigrano zadirkujući: „Pretpostavio sam da si krenuo prema Aleji! Život je pun nepredvidivosti i zahtijeva pažljivo razmatranje svakog aspekta.

Dajana čvrsto vjeruje u neopterećivanje drugih i prepoznaje prolaznost postojanja. Sa sviješću da sutra nije zajamčeno, ona želi rješenje i završetak. U posljednje vrijeme ugašen je jutarnji program “Svitanje” na televiziji “Pink”, što je rezultiralo odlaskom Dajane Paunović iz ružičastog jata. Prema pouzdanom izvoru, i Dajana i ugledne ličnosti “Pinka” postigle su sporazumni razlaz. Voditeljica je odabrala da se potpuno posveti novim poslovnim prilikama.

  • Zbog nedavnog osnivanja zaklade i nepomirljivih koncepcijskih razlika s uredništvom, donio sam odluku o prekidu dosadašnje suradnje s TV Pink kako bih se u potpunosti posvetio radu zaklade. U srdačnom razgovoru, koji nikada nije bio sporan, Željko Mitrović, vlasnik TV Pink, takođe je izrazio saglasnost sa mojim izborom.

Dajanina glavna okupacija bila je pjevačka karijera. Upravo na jednom od njenih nastupa zapazio ju je Saša Popović, vlasnik renomirane “Grand” produkcije, i uputio joj poziv da postane voditeljica nadaleko popularne emisije “Zvezde Granda – Leto dalje”. Ovaj zadivljujući program emitiran je od ponedjeljka do petka, pružajući gledateljima priliku da se upoznaju s talentiranim natjecateljima glazbenog showa “Zvezde Granda”. Zadržavši voditeljsku ulogu, Dajana se posvetila i glazbenom radu.

  • Godine 2009. predstavila je svoj singl “Sve bih dala” koji se našao na kompilacijskom albumu “Novi hitovi Granda 2009.” Sljedeće godine surađuje s Ildom Šaulić u duetu “Boli me, boli, nevero”, au rujnu 2010. predstavlja spot koji podsjeća na glamurozne holivudske 60-e. Kako piše “Biografija”, bila je voditeljica jutarnjeg programa na televiziji “Happy”. Od travnja 2017. godine zajedno s kolegom Nemanjom Velkićem vodi vikend izdanje jutarnjeg programa pod nazivom „Svitanje.