Naš poznati glumac Ivan Bosiljčić već godinama uživa u skladnom braku sa pevačicom Jelenom Tomašević, a njihova ljubav kao plod nosi ćerku Ninu. Iako su retko eksponirani u javnosti sa svojom naslednicom, Bosiljčić i Tomašević ističu da je Nina srce njihovog života, te se trude da budu najbolji mogući roditelji.
Ipak, nedavno je glumac otkrio jednu zanimljivu anegdotu iz njihovog porodičnog života koja osvetljava njihovu porodičnu dinamiku. “Moram ti ispričati jednu anegdotu. Kada je Nina dobila trojku, svi smo bili malo iznenađeni jer je zaista odličan đak. Ali tata je dao novac”, rekao je Ivan kroz smeh. “Ona kaže: ‘Ali tata, o čemu se radi?’ Ja joj odgovaram: ‘Ne brini, sada znam da si normalna'”, dodao je glumac sa humorom.
“Ispričavam se, malo se plašim bilo kakve vrste savršenstva, pa mi je drago što znam da ume da popusti, da bi se ponovo uspravila”, zaključio je Bosiljčić. Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević su sinonim za harmoniju na domaćoj javnoj sceni, uživajući u braku već više od 12 godina. Pre nego što su se venčali, par je bio u vezi godinu dana, prekinuo je na kratko, da bi kasnije shvatio da su jedno za drugo suđeni.
Podsećamo, Ivan i Jelena su pažljivo štitili svoju ćerku od medijske pažnje, izbegavajući da je izlažu javnosti i ne objavljujući njene slike na društvenim mrežama.

BONUS TEKST

Kukuruz, specifičnije kukuruzna svila, koja se javlja u vreme cvetanja ove biljke u obliku tananih i svilenkastih vlakana, može se smatrati pouzdanim i potpuno bezopasnim prirodnim sredstvom za mršavljenje.

Na našim prostorima, kukuruz je veoma raširena biljka, što olakšava pristup ovom načinu lečenja gojaznosti. Lekoviti deo biljke je kukuruzna svila, koju treba odseći pre nego što dođe do oprašivanja i brzo osušiti na promaji.

Kukuruzna svila nije samo efikasno sredstvo za mršavljenje kada se koristi kao čaj, već je i odličan diuretik koji pomaže u slučajevima zastoja mokraće. Kukuruzna svila ima dugu istoriju upotrebe kao lekovito sredstvo, ne samo u našem narodu, već i širom sveta. Poznata je po svojoj korisnosti kod raznih oboljenja, a bez negativnih posledica po organizam. Sveža kukuruzna svila sadrži masna i eterična ulja, smole, gumu, alkaloid koji steže krvne sudove, hlorofil, fosfornu kiselinu, kao i značajne količine kalijuma i mangana.

Kukuruzna svila, u formi čaja, spada među najjače prirodne diuretike. Konzumiranje ovog čaja može povećati izlučivanje mokraće nekoliko puta u toku 24 sata, bez štetnih efekata, što je posebno korisno kod stanja gde zadržavanje vode može biti nepovoljno za organizam.

Ova biljka takođe ima koristi kao prirodni lek u tretiranju oboljenja mokraćnih puteva, cistitisa, upale bubrega, bubrežnih kamenaca, kao i reumatizma.Kukuruzna svila je, u obliku caja, jedan od najjacih prirodnih diuretika. Konzumiranjem ovog caja se u toku 24 sata može nekoliko puta povecati kolicina izlucene mokrace, i to bez štetnih posledica, što je narocito bitno kod onih bolesti gde sakupljanje vode ima nepovoljno dejstvo na organizam.

Priprema čaja od kukuruzne svile je jednostavna: u šolju veoma vrele vode stavite jednu kašičicu kukuruzne svile i ostavite da odstoji 5-10 minuta. Preporučuje se konzumacija najmanje 5 šolja čaja tokom dana, u jednakim vremenskim razmacima od nekoliko sati. Kukuruzna svila kao čaj nema štetnih efekata i može se koristiti u dužem vremenskom periodu.