Tamara Vučić, cijenjena prva dama Srbije, svoj privatni život čuva u tajnosti. Iako su detalji oskudni, poznato je da ima 42 godine i da se 2013. udala za Aleksandra Vučića, a 2017. na svijet je poželjela sina Vukana. Srbijanski mediji javljaju kako je Tamara zaposlena u Ministarstvu vanjskih poslova Republike Hrvatske. Srbije od 2010. godine. Naime, aktivno se bavi humanitarnim radom i često posjećuje razne dobrotvorne skupove.

Na početku njegova prvog mandata zadržala je relativno neupadljivu prisutnost, no posljednjih je godina sve više uranjala u srpske društvene krugove. Godine 2014. par je doživio ogromnu tragediju kada su tragično izgubili dijete samo tri dana prije planiranog poroda. Prva dama Srbije otvoreno je u izjavi za javnost priznala ovaj srceparajući događaj.

Ljubav i toplina obavijaju svaki kutak doma Tamare Vučić, čineći pravo utočište u kojem stoluje njezin sin Vukan. Prostrana i svijetla obiteljska kuća odiše prevladavajućim ambijentom kojeg karakterizira obilje svijetlih nijansi. Povremeno prva dama na svom osobnom Instagram profilu nudi pogled na svoj dragi prostor, ponosno izjavljujući da osobno nadzire njegovo upravljanje. U svom posljednjem ažuriranju na Instagramu, ona predstavlja pogled na raskošnu dnevnu sobu ukrašenu pomno odabranim bijelim namještajem, izvrsnim ukrasima i nježnim cvjetnim detaljima.

Elegancija i profinjenost koje definiraju Tamaru Vučić kao prvu damu prekrasno se zrcale u njezinu domu. Kuhinju, prostor u kojem Tamara njeguje dragocjene trenutke sa sinom, krasi paleta mirne bijele boje. Tijekom blagdanske sezone, rezidencija se pretvara u zadivljujuće utočište, dok prva dama i predsjednik Srbije marljivo rade na stvaranju očaravajuće atmosfere za svoje voljeno dijete.