Voditeljka Suzana Mančić nedavno je dovršila renoviranje svoje vikendice u Velikoj Moštanici, koju je naslijedila od oca, ali ju je dugo zanemarivala. Renovacija je započela 2019. godine kako bi voditeljka i njene kćerke mogle uživati u prirodi, čistom zraku i miru.

Posebnu pažnju Suzana je posvetila uređenju dvorišta, gdje je zasadila raznoliko cvijeće, ukrasno grmlje te ljekovito bilje. Ona vidi svoju vikendicu kao oazu gdje će provoditi penzionerske dane, ističući kako se tamo osjeća kao da je provela sedam dana na odmoru nakon samo dva sata boravka. Održavanje deset ari zemlje zahtijeva napor, no Suzana ističe da joj okopavanje ašovom postaje jedina rekreacija.

Iako je vikendicu prije svega uredila za svoju obitelj, često u njoj ugosti i mnogobrojne prijatelje. I dok njezino imanje zasja punim sjajem u proljeće, zimi boravak u brvnari ima posebnu čar, uz sedeljke uz pucketanje vatre. Suzana ističe da je to mjesto njezini roditelji kupili prije pedeset godina te da tamo zaista uživa.

Unatoč tome što je u dvorištu počelo rađati mlado voće, Suzana je izgubila dio usjeva jer su ptice poklale trešnje, pa je prošle godine morala kupovati voće na pijaci. Ipak, uživa u ljepoti svog dvorišta, čije je impresivan pogled uvijek očaravajući.

Suzana je ranije izjavila da ne može više doći do knjiga svog oca, ali sada sve može pronaći na internetu, te se tome posvećuje. Njezina vikendica postala je mjesto gdje se uživa u prirodi, društvu prijatelja te osobnoj obnovi.Suzana Mančić dijeli uspomene na to mjesto koje je u vlasništvu njezine obitelji već više od pedeset godina. Opisuje ga kao divno, tiho i zavučeno, s povremenim posjetima srna i fazana. Bez obzira na godišnje doba, Suzana uživa u ljepoti svog imanja i dijeli svoje iskustvo s medijima, istražujući različite aspekte svog vikend-utočišta.