Olivera Ćirković, čije se ime povezuje s različitim sferama života, od košarke do kriminala, slikarstva i pisanja, privlači pažnju svojim neobičnim životnim putem i otvorenošću. Njena biografija, koja je podeljena u tri dela, postala je bestseler, a sada se priprema i filmska adaptacija u kojoj će igrati i veliki Dragan Bjelogrlić.

  • “Moje detinjstvo je bilo puno ljubavi i podrške. Porodica je uvek bila uz mene, a posebno mi je otac ulivao samopouzdanje, uveravajući me da mogu sve. To mi je davalo snagu da isto prenesem na svog sina, koji je izrastao u divnog mladića. Naš odnos je poput odnosa ćerke i majke, iako će me za nekoliko godina vrtić dočekati kao nova avantura”, sa osmehom priča Olivera.

“Dugo sam se bavila košarkom, čak i igrala u Grčkoj ’93/’94, gde sam postigla značajan uspeh. Na svojoj svadbi upoznala sam ljude iz drugih sfera, a tu se zapravo i počeo moj drugi život. Tada su bile teške okolnosti, država je ilegalno uvozila razne stvari jer nije bilo dovoljno, i tako je sve krenulo. Ipak, nemam tačan trenutak kada sam zakoračila u kriminal”, priča Olivera.

  • Olivera se mirno razvela od bivšeg muža i uspešno sarađuje s njim kada je reč o detetu. “Tri puta sam provela vreme iza rešetaka, a u Grčkoj sam postala poznata kao jedina žena koja je uspela da pobegne iz zatvora. Bila sam povlašćena u zatvoru zbog svoje umetničke veštine, ali sam takođe obavljala i društveno koristan rad kako bih smanjila svoju kaznu. Međutim, bilo je teških trenutaka, posebno kada mi je zabranjeno slikanje. To me duboko povredilo, ali sam se izborila”, otkriva ona.

Govoreći o svom najtežem trenutku u kriminalnom svetu, Olivera se priseća bekstva iz zatvora. “Odlučila sam da pobegnem i to uspešno sprovela. Iako sam se suočila s dugim periodom zatvora, nikada nisam osećala kajanje. Za mene, kajanje nije opcija. Iako je moj život pun prepreka, ne mogu reći da nisam zadovoljna. Ali isto tako ne mogu reći da sam srećna. Na kraju dana, imam želje, male i velike, i to me čini živom”, zaključuje Olivera.

Njen sin, koji je nasledio majčin šarm, privlači pažnju mnogih, a iako je nekada bio u vezi s poznatom pevačicom, sada je fokusiran na svoj život. Olivera ističe da je njegov uspeh njen najveći ponos.

“Za mene je najveći uspeh moj sin, na koga sam izuzetno ponosna. Iako sam ga povredila svojim izborima, naša veza je neobjašnjiva. On je moja snaga i podrška”, zaključuje Olivera, nudeći svoj život kao priču o neustrašivosti i snazi.

BONUS TEKST

Olivera Ćirković, žena čija je životna priča isprepletena sa različitim sferama, od sporta do kriminala, umetnosti i književnosti, privlači pažnju svojom neobičnom životnom putanjom. Rođena u porodici punoj ljubavi i podrške, Olivera je odrasla uz otac koji joj je ulivao samopouzdanje i verovala je da može postići sve što poželi. Njen talenat za košarku bio je evidentan, a igrala je čak i u Grčkoj tokom 1993. i 1994. godine.

Međutim, njen životni put skrenuo je u neočekivanom pravcu kada je upoznala ljude iz kriminalnog sveta na svojoj svadbi. Tada su počeli njeni izazovi i nevolje. Njene avanture u svetu kriminala nisu bile bez posledica, pa je tri puta provela vreme iza rešetaka. Ipak, i u tim teškim okolnostima, Olivera je pronašla način da koristi svoje talente, bilo slikanjem ili obavljajući društveno koristan rad.

Jedan od najupečatljivijih momenata u Oliverinom životu bio je njen neustrašivi bekstvo iz zatvora, čime je postala poznata kao jedina žena koja je uspela u tome u Grčkoj. Iako je suočena s brojnim izazovima i preprekama, Olivera nikada nije osećala kajanje zbog svojih postupaka.

Nakon turbulentnih događaja u kriminalnom svetu, Olivera se posvetila umetnosti i pisanju. Njena biografija, podeljena u tri dela, postala je bestseler, osvajajući srca mnogih čitalaca. Sada se priprema i filmska adaptacija njenog života, u kojoj će igrati i poznati glumac Dragan Bjelogrlić.

Kroz sve životne izazove i uspone, Olivera je pronašla snagu u podršci svoje porodice, posebno svog sina, koji je postao njen najveći ponos. Njena priča je inspiracija mnogima, ističući snagu volje i mogućnost preobražaja usred najtežih okolnosti.