U hramu Svetog Save na Vračaru, poznatom po svojoj svečanoj atmosferi, Božić je dočekalo mnogo poznatih ličnosti, uključujući i pevačice i dugogodišnje kume – Svetlanu Cecu Ražnatović i Viki Miljković. Iako različite u mnogim aspektima, njihovo prijateljstvo je neokaljano tokom decenija. Obe dame pokazuju duboko poštovanje prema crkvi i verničkim vrednostima, pa su se sinoć zajedno sa svojim porodicama pojavile na svetoj liturgiji kako bi se pričestile i izrazile molitve za zdravlje, ljubav i sreću.

Ceca je za ovu posebnu priliku odabrala elegantnu odevnu kombinaciju u kojoj je dominirao prelep beli kaput, dopunjen crnim detaljima. Njena frizura je bila skupljena u rep.Viki, s druge strane, izabrala je crni komplet od glave do pete, dobivši pohvale prisutnih koji su primetili njen prirodan sjaj.Svetlana Ražnatović, Viki Miljković

Priča o njihovom kumstvu ima korene iz detinjstva. Ceca Ražnatović i Viki Miljković poznaju se odmalena, jer su njihovi roditelji bili prijatelji. Početak njihovog dugogodišnjeg prijateljstva vezan je za Pedagošku akademiju u Prištini, gde su studirali roditelji ove dve pevačice.Svetlana Ražnatović, Viki Miljković

Njihovo neraskidivo prijateljstvo se krunisalo kumstvom kada je Ceca bila kuma Viki na njenom venčanju sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom. Ovo prijateljstvo izdržalo je sve izazove, a obe pevačice su jedna drugoj bile podrška i vetar u leđa tokom godina. Pored toga, Viki je uz Cecu krstila i sina Andreja.

Unatoč tome što se bave istim poslom, među njima nikada nije bilo ljubomore. Naprotiv, uvek su se podržavale i bile srećne zbog uspeha jedna druge. Osim muzičke scene, dele i luksuzna putovanja, a njihova prijateljstva ostaju snažna i van estradnih pozornica.