Trajna ljubavna priča Aleksandra i Seke Đorđević duga je skoro tri decenije i plenila je srca ljudi u Srbiji i širom sveta. Njihova veza je često hvaljena kao jedna od najačaravajućih priča u našoj kolektivnoj svijesti. Njihov brak i partnerstvo zrače naklonošću, ohrabrenjem i empatijom, služeći kao inspiracija nebrojenim drugim parovima.

Proslavljeni košarkaš Aleksandar Đorđević nastavlja da neguje svoju suprugu Seku, koristeći svaku priliku da joj izrazi duboku ljubav. Intervencijom njihovog zajedničkog prijatelja Nebojše Ilića, koji je bio povezan i sa Aleksandrom i sa Sekom, u početku su im se ukrstili putevi. Priča o njihovom prvom susretu je od velikog značaja – Aleksandar je u više navrata posećivao šarmantni kafić smešten u živahnom naselju Vračar. Unutar udobnih okvira ovog establišmenta njegove oči susrele su se sa zadivljujućim pogledom elegantne i prefinjene mlade žene, čija je ljepota bila toliko očaravajuća da mu je istog trena obuzela srce. Ova zagonetna figura, poznata pod imenom Seka, brzo je postala žarište njegovih misli, a njihov prvi susret izazvao je intenzivnu emocionalnu vezu unutar Aleksandra.

Međutim, usred cvetanja romanse, uhvatio se u koštac sa zastrašujućim zadatkom da uskladi svoje obaveze prema svom voljenom sportskom timu, Partizanu, i težnje da predstavlja svoju naciju na međunarodnom nivou. U poslednje vreme došlo je do izuzetne transformacije u Aleksandrovom izgledu. Nakon godina prihvatanja njegove ćelavosti, dogodila se iznenađujuća promjena, sa iznenadnom ponovnom pojavom bujne grive guste, kao kao mlaz crne kose.

Ova nepredviđena izmjena je nesumnjivo zaokupila radoznalost onih koji ga poznaju duže vrijeme. Bilo je dosta diskusija oko ovog svježeg izgleda, ali je postignut konsenzus da ga frizura izuzetno nadopunjuje. I pored niza godina, Seka je nesumnjivo zadržala svoju privlačnost i harizmu.