Slavko Beleslin danas je stupio u blagoslovene bračne veze sa zadivljujućom Miljanom, označivši radosnu priliku u njihovim životima. Međutim, vrijedno je napomenuti da je prije ove povoljne zajednice Slavko dugo bio sjedinjen u svetom braku sa ljupkom Ivom Šidjanin, ali je njihov put ka razdvajanju bio pomućen turbulencijama i razdorom.

Iva Šiđanin podnijela je tužbu protiv Slavke jer joj nije priznao koautorku nadaleko hvaljene emisije “Šta bi dalje? (Flešbek)”. Prema Ivinim riječima, na stvaranju ove emisije zajednički su radili nevjerovatnih pet godina. Nakon sudskog ročišta 2020. godine, Iva Šiđanin je izrazila nezadovoljstvo prikazivanjem njihovog razvoda u medijima, ističući da je to daleko od prijateljskog prikaza koji je predstavljen.

Iako je ranije odlučila da svoj razvod i vezu sa Slavkom zadrži u tajnosti, kasnije je dala objašnjenje za svoju odluku. Zamislite da ste prevareni čitavu deceniju, suočavajući se sa izazovima koji izgledaju nepremostivi. Postaje nemoguće održati srdačan odnos, a kamoli prijateljski. U suštini, Iva je u toj jednoj rečenici sažela cjelokupno iskustvo s njim i njihovim brakom. Jasno je da on nije tip muškarca sa kojim žena može da izdrži brak. S obzirom na našu petogodišnju suradnju na ovom projektu, za Ivu je bilo obeshrabrujuće što od njega ne dobije zasluženo priznanje. To je jedini razlog zašto se bori za svoja prava, kako je tokom tog razgovora izjavila za “Kurir”.

Iva i Slavko su 2018. odlučili da se rastanu i zvanično okončaju svoj šestogodišnji brak. Slavku je to bio oštar podsjetnik da, iako je nekada vjerovao u svetost braka, sada mora da se kreće kroz bolni proces razvoda. Raskid njihove zajednice natjerao ga je da preispita svoje poglede na ljubav, predanost i dinamiku između muškaraca i žena. Iako je Slavko priznao nedostatak stručnosti u pitanjima srca, stupio je u bračnu vezu s namjerom da to bude doživotna obaveza.