Haris i Melina Džinović dospjeli su u centar medijskih dešavanja kada je prije nešto više od deset dana odjeknula vijest da se popularni par razvodi. Istog momenta krenula su brojna nagađanja javnosti o razlozima njihovog razvoda, a naknadno je Haris otkrio da je njegova supruga bila inicijator razvoda. 

Prema napisima pojedinih medija, čini se da je Melina doista bila u ljubavnoj vezi s dvije godine starijim poduzetnikom u trajanju od šest mjeseci. Sve lošije stanje braka Meline i Harisa je očito svima već neko vrijeme, zbog čega je neizbježno da će se konačno rastati. Dok je njihov odnos zahladnjivao mnogo prije nego što se Melin iselila iz njihove obiteljske kuće, ona je uspješno prikrila pravi katalizator iza raspada njihove zajednice: muškarca kojeg je upoznala prošle godine i s kojim je potom krenula na romantično putovanje, kako je otkrio ” Alo” insajder.

Njezin novopronađeni emotivni suputnik nadaleko se smatra jednom od najtraženijih osoba u očima javnosti. Oni grabe svaku priliku da budu u prisutnosti jedno drugoga, a on ju obasipa ekstravagantnim darovima i nježnošću, izazivajući euforiju koja podsjeća na mladenačku zaljubljenost. Kako bi sačuvali iskonski imidž koji okružuje njegov rad, dogovorili su se da svoju vezu taje što je duže moguće. Njihov uži krug prijatelja oduševljen je njihovom vezom i često šaljivo primjećuju da je napokon pronašla suputnika koji joj stoji uz bok. Prema izvoru, njih dvoje su često viđani zajedno u njegovom raskošnom stanu.

Prema novinskom izvoru, Melina je već duže vrijeme oslobođena bilo kakvog osjećaja odgovornosti, što joj je omogućilo da lako pobjegne na nepoznatu destinaciju i prepusti se društvu svog novog partnera kad god je on dostupan. Ovo je određeno mjesto jedno od njegovih imanja koje se nalazi u najcjenjenijoj četvrti glavnog grada. Kako izvor dalje objašnjava, on posjeduje više nekretnina na ovom području i uputio joj je poziv da ostane u stanu u kojem se sastaju nakon odlaska iz Harisove vile. Međutim, ona je tu ponudu odlučno odbila, navodi spomenuti list.

Prije nekoliko godina Melina je ispričala da je Haris sve do 53 godine živio kao pravi mladić. Melinini osjećaji nesigurnosti i sumnje naveli su je da povjeruje da je Harris nevjeran. U pokušaju da otkrije istinu, pomno je pregledavala njegove telefone i kreditne kartice te mu čak postavljala pametna pitanja, misleći da i sama pretjeruje. Dok je Melina, 21-godišnja studentica, napeto iščekivala dolazak svog dečka, Haris se neočekivano pojavio. Unatoč stalnoj borbi s problemima težine, bila je na trećoj godini fakulteta.

U gužvi ju je ugledao Haris i od tog trenutka su se našli u stalnoj komunikaciji, što je na kraju dovelo do toga da je ona pristala poći s njim u Pariz na nešto duži boravak od tri dana. Unatoč tome što je njezina obitelj putem medija otkrila njezinu vezu s 30-godišnjim folk pjevačem, Melina je ostala ustrajna u svojoj ljubavi te je donijela hrabru odluku napustiti fakultet protiv volje roditelja kako bi živjela s Harisom i bila mu podrška na nastupima .

Tijekom svoje 12-godišnje veze, Melina i Haris su dobili kćer Đinu, a nakon nje i sina Kana, prije nego što su se konačno vjenčali 2014. Unatoč njenom današnjem besprijekornom izgledu, malo ljudi zna da je Melina u ranoj fazi veze s Harisom vodila tešku borbu s debljanjem. Ta se borba pojačala tijekom njezine trudnoće, dovodeći njezinu težinu do nevjerojatnih 110 kg. Unatoč svemu, nametnula se kao jedna od najatraktivnijih i najatraktivnijih žena na našim prostorima.