Unatoč tome što ga pomno prate brojni pojedinci s domaće glazbene i estradne scene, dosadašnja veza Filipa Živojinovića s Majom Mandžuk ostala je relativno nepoznata. Trajajući impresivne četiri godine, njihov neočekivani prekid bio je iznenađenje za mnoge. Nakon prvog susreta u Beogradu, konačno su izgradili zajedničko postojanje u Sjedinjenim Državama, postigavši ​​izvanredne podvige u svojim karijerama tijekom svog putovanja.

Unatoč tome, čimbenici koji su doveli do prekida njihove veze ostali su obavijeni velom tajne. Nakon što je prihvatila novi život u Sjedinjenim Državama i sklopila nova prijateljstva, Majin put se razišao s Filipovim jer se on odlučio vratiti u Srbiju. Maja je nedavno pokazala nevjerojatnu hrabrost kada je u cijenjenoj emisiji “Premijera vikend specijal” koja se emituje na televiziji Pink iznijela svoja najskrivenija razmišljanja i iskustva.

Ovaj intervju označio je značajnu prekretnicu u njezinoj slavnoj 23-godišnjoj karijeri, jer je zaronila u svoje emocionalno putovanje dublje nego ikad prije. Budite uvjereni, imam najveće povjerenje u svoju sposobnost da uspješno izvršim ovaj zadatak. Iako ne mogu jamčiti apsolutnu točnost dostavljenih informacija, vrijedi napomenuti da je Maja donijela odlučnu odluku da će zadržati privatnost svoje romantične veze s Filipom, što je nepokolebljivo držala i nakon njihova prekida. Suprotno nagađanjima obožavatelja i promatrača, Filip i Maja nisu se izgubili iz vida zbog jurnjave za “američkim snom”.

Ipak, kraj njihove veze oboma je donio osjećaj olakšanja. Filip je sreću otkrio u vezi s pjevačicom Aleksandrom Prijović, dok Maja, iako dva puta zaručena, nastavlja potragu za trajnim brakom. Maja, odišući samouvjerenošću, šaljivo povlači paralelu između sebe i lika Julije Roberts u “Odbjegloj nevjesti”, duhovito napominjući da tek treba pronaći partnera koji će je istinski osvojiti. U potpunosti sam sposoban izvršiti ovaj zadatak i pristupam mu s nepokolebljivim povjerenjem.