Lidija Vukićević, očaravajuća glumica iz Jugoslavije, privlačila je ogromnu pozornost tijekom 1980-ih, i nevjerojatno je da je ta privlačnost opstala bez ikakvih naznaka da jenjava. Čak i danas zadržava zadivljujući izgled, naizgled nedirnut protokom vremena. Iako je velik dio njezinih ljubavnih veza bio pod velom tajne, informacije o njezinom bivšem supružniku dospjele su u javnost.

Nakon rastave od glumice Mitre Mrkele, bivši nogometaš otisnuo se na romantično putovanje sa Olgom, zanosnom brinetom koja se sada zove gospođa Mrkela. Naime, Olga je 21 godinu mlađa od svog supruga. Mitar je pokazao izuzetne partnerske kvalitete i izuzetnu predanost roditeljstvu. Unatoč povremenim komentarima u vezi s njihovom značajnom razlikom u godinama, njihov odnos cvjeta u harmoniji, učinkovito poništavajući svaki pojam nejednakosti, rekla je jednom prilikom.

U cijeloj našoj vezi ne mogu se sjetiti niti jednog trenutka da je njegov telefon ikada bio isključen, čak i na samo pola sata. Uvijek postoji netko tko traži njegovu pažnju, a on je neprestano uronjen u svoje profesionalne napore. Ipak, priznaje svoju sklonost radoholizmu i ne doživljava to kao prepreku. Povremeno se potrudim izravno mu se obratiti, predlažući mu da ostavi telefon sa strane i posveti kvalitetno vrijeme nama. Međutim, u potpunosti priznajem težinu njegovih odgovornosti i ogroman trud koji je potreban da se održi izvanredna razina uspjeha koju je do sada postigao.

Olga Mrkela je ispričala kako njen suprug ima izuzetnu vezu sa svojom djecom iz prethodnog braka. Andrej i David gaje duboku ljubav prema Duletu, a osjećaj im je uzvraćen. Olga je otkrila neke jedinstvene običaje u kojima sudjeluje njezin suprug i sinovi. Gospođa Mrkela je rekla da se on, unatoč zauzetosti, trudi vratiti kući na ručak. Kad god nađe slobodnog trenutka, oni se trude lagano prošetati. Nadalje, dosljedno izdvaja vrijeme za igru ​​s Duletom. Kako se dan spušta, uživaju u gledanju filma kao obitelji.